Suzepluus's Logboek, 09 feb 24

Beroerd geslapen. Vannacht zo een verschrikkelijke hoofdpijn!
Alles zit ook al dagen potdicht vanwege de verordening.
Komt geen verse zuurstof meer binnen.
Meerdere pillen al sinds vannacht, tegen de middag begon er iets te werken.
Al moe bij het opstaan. Geen puf om iets te ondernemen. Kattenwasje bij de kraan.
Was net beneden toen de asbestsanering begon aan de straat, stoep en paden tot aan de voordeur schoon te maken.
Vandaag is er niet veel van mijn PuurGezond menu terecht gekomen. Ik bleek al geen mueslibrood in huis te hebben. Dacht van wel. Dat werd een rogge-zonnebloemen boterham met kaas. Mandarijntje erbij.
Beetje afwisselend tussen eettafel en bank vandaag. Krant en volgen wat er buiten gebeurde.
Ineens zag ik dat het afzetlint was verlegd. En de ploeg vertrokken.
Langs de voorkant en langs het pad nu. Buiten gaan kijken bij de achteruitgang. Daar zat niks. Nou... das ook raar! Dus voor mag ik alleen over het schoongemaakte pad lopen en achter mag ik gewoon door de troep lopen en daar eruit.
Lunch werd ook geen pompoensoep, maar gewoon brood met kaas en snijworst.
Geen zin om soep te maken.
Weer heen en weer tussen tafel en bank.
Ineens zag ik dat bij de buren de tuindeur was afgetaped. Zat afzetlint overheen geplakt. Buiten bij ons gaan kijken.. Ja inderdaad, bij ons nu ook.
Vond het ook al zo raar.
Even over half vier, werd eindelijk de brief van de gemeente bezorgd.
Er stond niet veel meer in dan we al wisten. Dat ons blok tot gevaarlijk gebied is verklaard. En dat pas als het schoon gemaakt is, het lint weg mag. Een net zo'n vage brief als de weersvoorspelling. Een minder geoefend lezer leest heeeeel iets anders dan de oplettende lezer.
Er staat alleen dus dat het afgezet is. Dat het bedrijf het gemarkeerd heeft. Het schoongemaakt moet worden. En het lint pas door het bedrijf wordt weg gehaald als het gedaan is. Er staat dus niét bij wie dat gaat doen!
De oplettende lezer leest dat ze er zelf voor moeten zorgen via de Verzekering.
De minder geletterde neemt aan dat dit bedrijf terug komt om het schoon te maken.
De bewoners moeten zelf zorgen dat de tuinen en daken worden gereinigd door een gespecialiseerd bedrijf. We mogen het NIET zelf doen! Verboden.
Is weer goed geregeld door de gemeente! NOT!!!!
Wij zitten in een gebied, door een brand waar we niks mee te maken, hebben onder de asbest. Gemeente maakt alles schoon. Behalve dan de tuinen, daar mogen we zelf voor zorgen!
Een pluspunt: ramen, deuren en ventilatie mogen weer open. Dus boven alle ramen wijd open gezet en beneden de achterdeur open.
Ik voel me nog steeds zeer naar. Benauwd, pijn op de borst, kortademig, die hoofdpijn, zeer ernstig vermoeid, lopen gaat slecht met loodzware brandende benen.
Als ik de tuin in loop, wordt het nog erger. Heel erg hoesten en echt heel beroerd.
De kippen moesten ook vandaag weer binnen blijven. Af en toe even om het hoekje gluren. Meneer de Haan krijgt hoorntjes! Hahahaha...
Lief was even op de vrijdagmiddagborrel bij een vriend. Heb ik even de dieren verzorgd. En zo geen zin om te koken (gevulde aubergines), dus een pizza uit de vriezer gehaald. Zelf nog wat extra groente erop gedaan. Allebei de helft.
Nu lekker bankhangen!

Bekijk Dieet Kalender, 09 februari 2024:
1340 kcal Vet: 67,30g | Eiwit: 54,65g | Kolhy: 125,97g.   Ontbijt: Soma Vezelrijk Roggebrood, Mandarijn, Jumbo Jong Belegen Kaas 48+, Lurpak Roomboter Ongezouten, Leidingwater, Pickwick Original English Thee. Lunch: Jumbo Snijworst, Jumbo Jong Belegen Kaas 48+, AH Pitloze Witte Druiven, Lurpak Roomboter Ongezouten, Volkoren Brood, Jumbo Karnemelk. Diner: Jumbo Paddenstoelenmix, Bosui of Lenteui, Paprika, Jumbo Funghi Pizza. Snacks/Andere: Koffie met Melk, Leidingwater, Pickwick Thee Bosvruchten. meer...

25 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Heb een privé berichtje gedaan tenminste als het goed is gegaan heb dat nog nooit gedaan en dan zit ik hier al vanaf 2016😂 
09 feb 24 door lid: dani.p2
Sterkte Suus 😘 
09 feb 24 door lid: Rommeltjes
Waardeloos zeg! De veroorzaker aansprakelijk stellen? Sterkte met jezelf 🍀 
09 feb 24 door lid: Yoo69

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Suzepluus's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.