Aan mijn Kookboek Toevoegen
Aan Voedingslogboek
Bevat:
7 portie(s)
Voorbereidingstijd:
20 min
Bereidingstijd:
10 min
Maaltijd type:
Voorgerechten
Beoordeling:
Average FatSecret member ranking Gemiddelde Beoordeling FatSecret Leden
door lid: jhoward96

Baked Crab Rangoon

These crowd-pleasers are baked, not fried, so you don't have to feel guilty about enjoying them.

Ingrediënten

Beschrijving

  1. In a small bowl, combine the cream cheese, garlic salt and Worcestershire sauce until smooth.
  2. Stir in crab and onion.
  3. Place 2 teaspoonfuls in the center of each wonton wrapper.
  4. Moisten edges with water; bring corners to center over filling and press edges together to seal.
  5. Place on a baking sheet coated with non-stick cooking spray.
  6. Lightly spray wontons with nonstick cooking spray.
  7. Bake at 425 °F (210 °C) for 8-10 minutes or until golden brown. Serve warm.
  8. Note: when you bite into these golden appetizers you'll find a creamy crab filling that rivals restaurant fare.
790 leden hebben dit recept reeds toegevoegd aan hun kookboek.
 

Beoordelingen 
Amazing!!! I used 1/3 less fat cream cheese and increased the amount to 4 oz to make it easier for me to divide (calculated everything out and it still came out to 1 pt per wanton).
user vote
11 apr 10 door lid: MEJ
These were absolutely wonderful! I was able to make 20 instead of 14 wontons. High on list of "do again". Like another commenter, goes wonderful with Egg Drop Soup. A keeper!!!!
user vote
01 mrt 10 door lid: The Next Number
So, so good!
user vote
21 feb 10 door lid: IrishGrandma
Oh. My. God. I can't wait to try these, Crab Rangoon is my undoing when people at the office order takeout!
user vote
17 feb 10 door lid: kregan84
so easy and delicious...very satisfying!
user vote
21 jan 10 door lid: cheribaby22
Really good! Didn't even miss that they aren't fried!
user vote
20 jan 10 door lid: lheeney
I think this recipe is wonderful, I would just add a little less crab net time.
user vote
02 jan 10 door lid: Tmcreynolds
Tried this recipe and loved it! They taste just like the "real ones", and they were so easy to make. They go great with the recipe for Egg Drop Soup, makes a wonderful lunch when you are craving take out!
user vote
13 okt 09 door lid: Eemee
2 pieces per serving, 2 Weight Watchers points per serving or 1 point each
user vote
12 feb 09 door lid: jhoward96
Vorige 11 tot 19 van 19

     
 

Beoordeel dit recept



U moet inloggen om dit recept te bekijken. Klik hier om in te loggen.
 

Zoek Meer Recepten

Selecteer op Type Maaltijd

Voorgerechten

Nieuwste Recepten

door lid: syjosi
Caloriearme gebakken traktatie, zonder toegevoegde suikers.
door lid: FinnCa
Lekkere gebakken traktatie voor tussendoortje.
door lid: joycebe2012
Lekker en makkelijk recept met veel vezels.
door lid: Toedeloesje
Dit smakelijke en snel te bereiden brood is ideaal voor snacks.

Recept Toevoegen

Voedingswaarde Overzicht:

Er zijn 94 calorieën in een portie Baked Crab Rangoon.
Calorieën Verdeling: 22% vet, 52% kolhy, 25% eiwit.

Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
per portie
RI*
Energie
394 kj
5%
94 kcal
Vet
2,29g
3%
Verzadigd Vet
1,379g
7%
Onverzadigd Vet
0g
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
0,628g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,15g
Koolhydraten
12,03g
5%
Suiker
0,06g
0%
Vezels
0g
Eiwitten
5,76g
12%
Zout
0,37g
6%
Cholesterol
12mg
Kalium
40mg
2%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
5%
van ADH*
(94 cal)
5% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (53%)
 
Vet (22%)
 
Eiwitten (25%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.