xoxoangel's Logboek, 31 mei 18

Leg day! Misschiej heeft iemand er wat aan. En ja, ik weet dat ik nog echt weinig aan kan. Moet ergens beginnen, toch?

Bekijk Dieet Kalender, 31 mei 2018:
1047 kcal Vet: 31,22g | Eiwit: 77,24g | Kolhy: 117,04g.   Ontbijt: Total Griekse Yoghurt 2%, Appel, Quaker Havermout. Lunch: AH Goudse Kaas Jong Belegen 48+, Bruine Boterham, Aldi Brie. Diner: Gekookt Ei, Tomaten, Tomaten, Aardappelen (zonder Schil, met Zout, Gekookt). Snacks/Andere: Yoghurt (Mager), Jumbo Knäckebröd Volkoren (13g), Myprotein Impact Whey Protein. meer...
2092 kcal Activiteit: Fietsen (Ontspannen) - <16 km/h - 1 uur, Bodybuilding (Krachttraining) - 1 uur, Rusten - 14 uren, Slapen - 8 uren. meer...

9 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Weinig? Je begint met prima gewichten als ik het zo zie hoor! Je zult ook merken dat je al snel zwaardere gewichten aan kan, dat gaat meestal vrij vlot 😊 Je bent goed bezig zo te zien! 💪🏻 
01 jun 18 door lid: rickydemooij
Hoezo is oefeningen voor borst bij vrouwen niet verstandig? Ik train elke week mijn hele lichaam. 2 keer per week benen-heupen-billen, 1 training rug - achterkant schouders - buikspieren, 1 training borst - voorkant schouders - bovenkant schouders. Kan gewoon hoor, krijg je als vrouwzijnde ook gewoon mooie spieren van 😊  
01 jun 18 door lid: rickydemooij
Als je ook je bovenrug traint, zal je ook je borst moeten trainen anders kán je problemen krijgen (net als onderrug versus buikspieren). 
01 jun 18 door lid: Tijmpje
Maar je doet geen borst en bovenrug in 1 training. Of bedoelde je dat niet? Ik train al mijn spiergroepen, verdeeld over 4/5 dagen. Push - pull - en 2 keer legday doe ik. Buikspieren doe ik 1 tot 2 keer per week bij mijn push- training en bij mijn pull- training. Een enkele keer doe ik buikspieren in een aparte training bijv. na het hardlopen.  
01 jun 18 door lid: rickydemooij
@ricky, dat bedoelde ik idd niet. Ik bedoel dat het niet verstandig is om eenzijdig voor spierontwikkeling te zorgen. Dat dingen uiteindelijk wel in balans moeten zijn.  
02 jun 18 door lid: Tijmpje
Vecasimic, klopt. Men komt er meer en meer achter dat vet dat direct op de speir ligt, wel degelijk verbrand kan worden. Maar het vet van de vrouwelijke borst zelf zit in een huidplooi en ligt niet direct óp de borstspier.  
02 jun 18 door lid: Tijmpje
Ik dacht al dat je dat ging zeggen. Geen bron, gewoon anatomie uit mijn studie. De vrouwelijke borst ontwikkelt zich in wezen wel degelijk in een huidplooi. Waar ikzelf fout ging (mijn studie is al weer een tijd geleden) is dat ik daardoor veronderstelde dat het vetweefsel van de vrouwelijke borst niet op de borstspier lag. En dat blijkt dus wel zo te zijn, hoewel deels weliswaar. De borst ligt op de musculus pectoralis minor en de musculus pectoralis major, de twee spieren die over de borstkas lopen en die gebruikt worden voor het bewegen van de schouder en de arm. Zo, rechtgezet, lijkt mij. Neemt niet weg dat evenredige spierontwikkeling nog steeds het beste is. 
03 jun 18 door lid: Tijmpje
Dit is alleen get schema voor leg day: buik, borst, schouders, armen enz doe ik op een andere dag. Daarom staat er ook ‘leg day’ bij ;) 
13 jun 18 door lid: xoxoangel
Goed bezig💪🏻 
13 jun 18 door lid: PetrJira
O, maar dan kan ik het vet àchter mijn maag wel wegwerken?  
13 jun 18 door lid: annemiek rembil

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


xoxoangel's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.