marrrrissa's Logboek, 09 okt 18

Lieve allemaal, er zijn veel reacties gekomen over het feit dat ik 17 kilo ben afgevallen in 2 maanden tijd. 3 jaar geleden werd ziek en stopte mijn schildklier volledig met werken. De medicatie sloeg niet aan.

Ik had kritieke uitslagen en ik kon hierdoor in coma raken en uiteindelijk ga ik dood hoorde ik de artsen zeggen, want zonder schildklier kun je niet.

Dus ik werd een meisje van 110 kilo die eerst 65 kilo woog. Ik weet niet of er ook mensen hier bekend zijn met een schildklier ziekte. Mijn dosering is te hoog omdat hij nooit aansloeg, hierdoor werd ik volgestopt met medicijnen.. Nu lijkt het aan te slaan na 3 jaar , en dat is fijn.

Maar inderdaad jongens, het afvallen gaat behoorlijk snel. Voor mij natuurlijk super fijn na alle onnodige kilo’s die erbij kwamen .. en ik heb nog steeds overgewicht , dus het is fijn!

Mijn huisarts vind dit niet goed, en echt waar, ik doe niets bijzonders! Nu schijnt het dat mijn schildklier ineens te snel gaat. Wat mijn enorm afvallen verklaren zal misschien. Hier krijg ik morgen uitslag van. Ik wou dit toch even uitgelegd hebben omdat ik de reacties begreep die kwamen.

Liefs Marissa

Bekijk Dieet Kalender, 09 oktober 2018:
1508 kcal Vet: 75,23g | Eiwit: 47,59g | Kolhy: 154,24g.   Ontbijt: Barber Cream Crackers . Lunch: AH Hamkaas Croissant. Diner: Almhof Hoekje Venetie, Appelsientje Peer met Appel , AH Stamppot Andijvie, AH Gehakt Half-om-Half. Snacks/Andere: Jumbo Dubbel Likkers , AH Roomboter Amandelstaaf, Bros Bros Mini, Bakkersbest Pindakoeken, Bakkersbest Pindakoeken, Bakkersbest Pindakoeken. meer...

40 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Och jeetje. Veel sterkte! 
09 okt 18 door lid: nancee79
heel veel sterkte. En trek je niets aan van de vooroordelen van mensen die niet het hele verhaal kennen. Dat zegt meer over hun dan over jou 
10 okt 18 door lid: Morgan le Fay

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


marrrrissa's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.