rickydemooij's Logboek, 29 okt 18

Wat een dag.... Vroeg op, boodschappen doen, studeren, een begin maken aan een studie opdracht, sollicitaties eruit gooien voor een stageplek, verder studeren, dan eindelijk tijd om even te gaan ontbijten. Na het ontbijt weer verder met studie werk. Na heel wat gedaan te hebben aan mijn thuisstudie tijd om te lunchen.
Zo zag mijn ochtend eruit 😅.
Na de lunch was het tijd om naar de gym te wandelen. Gisteren zijn mijn vriend en ik weer teruggekomen in ons eigen appartementje na een week Texel, dus ik ging vandaag weer trainen in mn vertrouwde sportschool hier.
Mijn knieën voelde ik helaas flink toen ik vanmorgen opstond (klote blessures 😅) en ik moest dus eigenlijk mijn trainingsschema in de war gooien deze week; een benentraining zou hem niet worden vandaag, dus zou ik hem omruilen met mijn training van morgen. Maaaaar gelukkig werd de pijn in mijn knieën minder naarmate de dag vorderde en kon ik gewoon mijn benentraining doen vandaag.
Écht weer ontzettend lekker getraind en het was fijn om weer in mn vertrouwde gym te trainen. Ivm mijn knieën vandaag gekozen om met lichter gewicht, met meer herhalingen te trainen. Dus vandaag mijn gehele training gedaan met een rep range van 8 tot 12 herhalingen per setje, en elke oefening zoals altijd 5 setjes.
Het was alweer even geleden dat ik squats en deadlifts uitgevoerd had met 5 sets x 8 herhalingen, normaal doe ik die altijd met 5 sets x 3 tot 5 herhalingen. Het was daardoor zwaar, maar ook errrrug lekker!
Deze training weer een heleboel oefeningen gedaan, ga ze niet allemaal noemen; maar ik heb er weer van genoten en blij dat ik mij gewoon aan mijn schema kon houden 😋
Wat ook fijn is dat ik nu weer cardio apparaten tot mijn beschikking heb bij deze gym en ik heb dus weer heerlijk meer dan een halfuur een intensieve cardiotraining gedaan 👌🏻 In totaal ruim 2 uur gesport 😋
Morgen weer vroeg op, want ik ga lekker in de ochtend al trainen. Dus om 7 uur op, ontbijten en dan optijd naar de gym om borst, schouders, triceps en abs te trainen. Met waarschijnlijk weer cardiotraining daarna 😏
Morgenmiddag een intake/sollicitatiegesprek bij een oppasbureau waar ik waarschijnlijk al ben aangenomen; maar dat weet ik morgenmiddag pas zeker, dus spannend!
En daarna derest van de dag 'vrij', want de sportschool heb ik dan al achter de rug 👌🏻
Fijne avond allemaal!

Bekijk Dieet Kalender, 29 oktober 2018:
2220 kcal Vet: 59,80g | Eiwit: 143,11g | Kolhy: 269,41g.   Ontbijt: Jumbo Gedroogde Cranberry's, Duyvis Almonds Unsalted, Jumbo Ongezouten Cashewnoten, Raw Organic Food Sultana Rozijnen, Quaker Havermout (40g), Jumbo Magere Franse Kwark. Lunch: Tommies Snoeptomaatjes, Jumbo Eikenbladsla Melange, Céréal Hagelslag Puur, Chiquita Banaan, Jumbo Desem Baguette Meergranen. Diner: Paprikapoeder, Jumbo Kipfilet Rauw, Jumbo Bloemkool Roosjes, Jumbo Kruimige Aardappelen. Snacks/Andere: Duyvis Almonds Unsalted, Quaker Havermout (40g), Body & Fit Whey Perfection Vanilla Milkshake, Jumbo Biologische Verse Magere Yoghurt, Bio Today Speculoos Pasta, Bio Today Cashew Nut Butter, Jumbo Bieslook Kipfilet, Jumbo Rijstwafel Zeezout, Body & Fit Smart Bar Crunchy Milk Chocolate Coconut. meer...

6 Ondersteuners    Ondersteun   


     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


rickydemooij's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.