rickydemooij's Logboek, 30 okt 18

Thuisgekomen van mijn sollicitatiegesprek!
Ik ben aangenomen bij het oppasbureau waar ik gesolliciteerd heb. Zowel als vaste oppasser aangenomen, als flexibele oppasser. Ik krijg dus een vast oppasgezin en ik heb mij al aangemeld voor het gezin waar ik erg interesse in heb. Maar dat is nog even afwachten of ik het gezin ook echt toegewezen krijg, maar dat hoor ik in de loop van deze week. Als flexibele oppasser kunnen ouders die eenmalig oppas zoeken mij boeken op de dagen die ik als beschikbaar opgegeven heb.
Daarnaast ook uitgenodigd om in de WhatssAppgroep te komen waarin lastminute aanvragen gedaan worden voor ouders die lastminute oppas nodig hebben.
Onwijs blij dat ik aangenomen ben! Ik kan niet wachten tot ik kan beginnen met werken. 😊
Vanmorgen vroeg naar de gym geweest omdat ik vanmiddag dit gesprek zou hebben. Was even wennen om smorgens op enkel mijn ontbijt te trainen, maar mijn training ging écht ontzettend lekker. Borst, schouders en triceps stonden vandaag op de planning en daarna nog nét genoeg tijd gehad om een cardiotraining van 23 minuten te doen. Toen moest ik helaas naar huis, anders zou ik in tijdnood raken.
Nu lekker niks meer hoeven, dus lekker tijd over voor mijzelf. Lekker Netflixen en mijzelf kennende wss ook nog verder met studeren (al is dat niet perse nodig ghehe)
Fijne dag allen! 🤗

Bekijk Dieet Kalender, 30 oktober 2018:
2170 kcal Vet: 60,39g | Eiwit: 137,12g | Kolhy: 266,07g.   Ontbijt: Jumbo Gedroogde Cranberry's, Raw Organic Food Sultana Rozijnen, Duyvis Almonds Unsalted, Jumbo Ongezouten Cashewnoten, Quaker Havermout (40g), Jumbo Magere Franse Kwark. Lunch: Tommies Snoeptomaatjes, Jumbo Eikenbladsla Melange, Jumbo Bieslook Kipfilet, AH Verse Scharrel Eieren, Jumbo Desem Baguette Meergranen. Diner: Jumbo Chinese 5 Spices, Jumbo Kipfilet Rauw, Jumbo Champignon Roerbakgroenten, Heinz Tomato Frito, Jumbo Fijne Mie Nestjes. Snacks/Andere: Duyvis Almonds Unsalted, Quaker Havermout (40g), Jumbo Biologische Verse Magere Yoghurt, Céréal Hagelslag Puur, Banaan, Jumbo Rijstwafel Zeezout, Body & Fit Smart Bar Crunchy Banaan-Toffee. meer...

34 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Kilometertje of 10/15 😬 
30 okt 18 door lid: lisaraaphorst
Gefeliciteerd met je baan! Je hebt een hele fijne dag achter de rug als ik zo lees! Heel veel plezier met deze nieuwe uitdaging! 
30 okt 18 door lid: dani.p2
Hazerswoude Rijndijk, lekker dichtbij dus😁 
30 okt 18 door lid: Rensie 1111
O, Lotte, dacht dat jij een uitkering had? Dit is beter toch? 
30 okt 18 door lid: annemiek rembil
Ik heb wel een Wajong maar ik mag gewoon werken. T wordt er wel vanaf getrokken. Maar alsnog hou ik een Wajong als vangnet want ik lig regelmatig langdurig uit de running.  
30 okt 18 door lid: lgreinerart
Of naja ik mag niet werken eigenlijk want ben afgekeurd alleen maakt niks doen mij enorm depressief dus zo lever ik zegmaar m'n gezondheid in om wat met m'n leven te kunnen doen.  
30 okt 18 door lid: lgreinerart
gefeliciteerd 
31 okt 18 door lid: claudet57

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


rickydemooij's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.