lalisia's Logboek, 08 jan 19

Vandaag de sportschool gebelt of ze mij kunnen begeleiden. Deze week nog een intake.
Fitness vind ik niks aan en voel mij dan altijd de grootste kluns omdat ik de meeste apparaten niet mag gebruiken. Ik wil kijken of ik aangepast bokszaktraining kan gaan doen. Dit als tip gekregen van de fysio ook om zo zelfvertrouwen te kweken.
Goed begin van het jaar!!

1 Ondersteuner    Ondersteun   

Reacties 
Hai! Ik heb ook een prikkelbare darm. Hoe is je reactie op zuivel? Magere kwark kost weinig bij de Lidl en met zon grote zak bevroren vruchten maak je het nog een beetje smakelijk. Weet niet waar je woont maar in grote steden zijn er vaak sport ondersteuningsprogrammas voor mensen met een kleine portemonnee. Zwemmen lijkt me voor jou gezien je beperking wel heel nuttig. 
09 jan 19 door lid: jj.vdhoef
Hoi Bedankt voor je tip van de kwark. Helaas heb ik geen Lidl in de buurt. Ik eet wel regelmatig kwark met fruit. Ik krijg er alleen enorm droge mond. Heb je daar nog tips voor? Helaas woon ik niet in een stad waarbij je budget kunt sporten met begeleiding. Zwemmen heb ik geprobeert, alleen als ik wekelijks ga krijg ik enorm last van mijn exzeem.  
10 jan 19 door lid: lalisia
Niet echt, maar ik weet wel dat de magere variant "natter" is dan de gewone. Aldi kan ook trouwens heh ;). Het is net iets dikker dan yoghurt. Vervelend dat je lijf je zo tegen werkt! Eczeem heb ik ook bij vlagen last van, maar gelukkig niet zo erg als jij. Allemaal auto-imuun dingen heh. 
10 jan 19 door lid: jj.vdhoef

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


lalisia's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.