Bijna_60's Logboek, 14 feb 19

Ik val nog steeds niets af. Gisteren zat ik rond de 1200 kcal, onder het minimum dus. Nu heb ik zojuist precies hetzelfde ingevoerd bij mijn oude app Lifesum en die ga aan dat ik op 1600 kcal zat ?!?!?

8 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Dat is gek! Echt letterlijk hetzelfde als in zelfde merken, hoeveelheid grammen etc? Er zit soms zo'n verschil in hetzelfde soort product van het ene of het andere merk.  
14 feb 19 door lid: Pienpain
Ik vergelijk de calorieën in FS en op de verpakking altijd, en als dat niet hetzelfde is stel ik FS bij zodat ik de calorieën van de verpakking registreer. 
14 feb 19 door lid: lonnekevan toledo-henneveld
Ik denk dat ik meer moet gaan scannen! 
14 feb 19 door lid: Bijna_60
Ja en dan nog even dubbel checken want had laatst ook bij iets dat ik scande dat het niet overeen kwam met het product... denk dat het dan daar aan ligt idd. 
14 feb 19 door lid: FabiennevD
Ik check altijd met de verpakking, als ik die al gebruik. Er staan soms voor hetzelfde product diverse waarden. Veranderde receptuur of niet goed of volledig ingevoerd eerder.  
15 feb 19 door lid: Tijmpje
Je moet denk ik sws niet op 1200 gaan zitten. Is in mijn ogen veel te weinig, waardoor je lichaam in survival mode gaat en juist alles op wil slaan dat het binnen krijgt. Ik ken uiteraard je lengte, gewicht, activiteiten en leeftijd niet. Dat is allemaal van belang. Mijn tip: laat een voedingsschema maken door een professional die weet wat hij doet. Als je je macros vervolgens weet en beheerst, Kun je zelf knutselen met je voeding ;) 
15 feb 19 door lid: duukerke

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Bijna_60's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.