Soufyan Whatsheppie 18-02-2018's Logboek, 25 apr 19

Na een lange tijd me wat minder goed te voelen, ga ik vanaf vandaag 25 april 2019 de strijd tegen de kilo's weer aan.

Het afgelopen half jaar heb ik me soms goed, maar over het algemeen niet goed gevoeld.

Niks interesseerde me meer, en ik was helemaal op.

Het gevoel startte eind september en oktober 2018 en was vrij hevig.

Ik werd van het minste al moe en had nergens zin in.

Dit is me nog nooit overkomen en ben er nog steeds niet helemaal van af.

Mijn geheugen is heel erg achteruit gegaan het afgelopen half jaar.

Ook moet ik vanaf vandaag alles weer een beetje gaan opbouwen in mijn leven.

Ik ben vrij openhartig hier, omdat ik weet dat ik hier niet de enige ben die hier mee loopt.

Mijn plan is om mijn leven beetje bij beetje weer in te gaan delen.

Stress/druk en probeer ik vooral te mijden.

De problemen die eerder liepen in 2018, zijn nog steeds niet helemaal opgelost.

Het lijkt wel dat ik vanuit een heel diep dal moet klimmen, en daar zie ik als een berg tegen op. Maar niks doen, zoals het afgelopen half jaar is ook geen optie.

Ik ben nu net op de weegschaal gaan staan na een hele lange tijd en schrok me rot.

Wel moet ik zeggen dat mijn digitale weegschaal veel schommelden tijdens het wegen en dat hij ook al eerder kapot was gegaan. Dus ik weet niet of het gewicht klopt.

Wel weet ik dat ik ben aangekomen en flink ook.

Ik voel me nu wel wat zekerder dan de afgelopen maanden, waardoor het nu het moment is om af te gaan vallen.

Ik probeer op dezelfde manier af te gaan vallen als de eerdere keren: vrij streng en gedisciplineerd.

Ik spreek met mezelf af, dat als er een stilstand ontstaat en ik niet meer afval of als ik het strenge diet niet meer volhoudt, ik definitief over ga op een minder streng diet.

De eerste periode loopt van 25 april tot 25 juli 2019.

In deze eerste 3 maanden (13 weken) zijn een paar feestdagen, waaronder Pinksteren, ook begint begin mei de Ramadan weer.

Ik hoop minimaal 20 kg af te vallen deze 3 maanden.

Dat ga ik doen door veel te gaan zwemmen/fietsen en lopen.

Qua diet ga ik over op water/Crystal clear /thee en heel veel zelfgemaakte soep.

De sinas/ chips en chocolade laat ik staan.

Van zondagavond 22:00 tot zaterdagmiddag telt het strenge diet en weeg ik dagelijks. Zaterdagmiddag weeg ik en kijk ik hoeveel ik ben afgevallen de afgelopen week. De rest van de zaterdag kijk ik niet zo nou qua eten.

Zaterdag en zondag zijn 50/50 dagen. Dat betekent niet heel de dag het strenge diet.

Ik hoop snel weer in het juiste ritme te zitten en de kilo's er nu blijvend vanaf vliegen.

Ik weeg nu nog 15,2 kg lichter dan mijn zwaarste gewicht van 189.9 kg. Het ideale moment om het afvallen dus weer te gaan starten.

Jullie ook allemaal succes met het afvallen of juist aankomen.






174,7 kg Tot nu toe verloren: 4,3 kg.    Nog te gaan: 99,7 kg.    Dieet gevolgd: Redelijk Goed.
Gewichtstoename van 1,0 kg per week

44 Ondersteuners    Ondersteun   

1 tot 20 van 30
Reacties 
Je hebt ook erg veel voor je kiezen gehad! Heel veel sterkte met dit nieuwe begin het gaat je gewoon weer lukken! Mijn steun heb je weer! 🤗 
24 apr 19 door lid: dani.p2
Ik weet dat je altijd op een flink tekort zat met eten (crashen) en zoals ik je nu hoor, ben je dit weer van plan te doen en je moet het helemaal zelf weten, maar weet dat een te groot tekort aan voeding ook kan zorgen dat je je moe en futloos gaat voelen. (ook doordat je te weinig vitaminen/mineralen binnen krijgt) Mensen vergeten nog wel eens wat (te weinig/verkeerde) voeding kan doen geestelijk en lichamelijk.  
24 apr 19 door lid: *Tess86*
Hej soufyan wat fijn om weer wat van je te horen. Ik hoop dat alles weer wat rustiger is voor je en je de hulp hebt gevonden die je een half jaar geleden zocht. Wat goed dat je weer aan de slag gaat. Houdt de doelen voor jezelf haalbaar he zodat je met succes vooruit kunt komen! Want wat ben jij een doorzetter. Ik wens je al het geluk en succes voor de komende tijd weer. En hoop dat er betere tijden voor je mogen komen. Ook al zijn we allemaal achter ons scherm, we zijn hier om met elkaar de strijd aan te gaan. Je bent niet alleen! Liefs mij 
24 apr 19 door lid: Keep rolling
Succes💪🏻 
24 apr 19 door lid: ess123456
20 kilo in 3 maanden??? Ik snap dat je graag weer snel gewicht wilt verliezen maar met een lager tempo heb je denk ik meer kan op blijvend succes. Als ik je bericht lees heb je een moeilijke tijd achter de rug en wil je nu in korte tijd op heel veel vlakken weer snel "omhoog". Ik gun je dat, maar hoop dat je niet teveel ineens wilt en dan weer terug valt. Een jaar lang elke week een 'klein' succesgevoel is denk ik heilzame dan een paar maanden euforie en dan uitgeput zijn.(Maar wie ben ik om jou te vertellen hoe jij het doen moet?) Ik wens je hoe dan ook heel veel succes 🍀🍀 
25 apr 19 door lid: mo.mo3
Je hebt veel voor je kiezen gehad! 20 kilo in 3 maanden is wel veel, doe waar jij je goed bij voelt maar let goed op je zelf! heel veel succes, jij kan het! 
25 apr 19 door lid: D3N1S3.
Hoi Soufyan, wat een power bericht!🤩 Denk ook aan je gezondheid, het gaat er af want je wil het😉 ik snap je wil het nu kwijt. Liever gister dan vandaag. Maar zorg voor een ritme dat voor jou goed vol te houden is. Dan is er blijvend succes😉 Je kan het 💪🏽Heel veel sterkte en succes! 👌🏽 
25 apr 19 door lid: SoniaAshira
Dikke knuffel! 
25 apr 19 door lid: SnelleEll72
Mijn ervaring is dat langzaam afvallen,dus gezond eten en regelmaat in je leven het beste werkt. Mss icm met sporten . Crash dieeten zal je GEEN goed doen. Op lichamelijk vlak niet , als ook op psychisch vlak.. Op een gegeven moment is je stofwisseling helemaal ontregeld en gaat het afvallen nog moeizamer als het was of is. Zorg dat jij je van binnen beter gaat voelen dan komt het echt goed . Crash dieet begrijp ik want je wilt zsm afvallen. Maar dit gaat averechts werken zolang je je niet goed voelt. Pak de kern van de oorzaak en ga gezond eten 😃 En mss is KHA levenstijl iets voor jou. Het is niet streng en toch gezond en geen crash. Ik wens je veel positiviteit en wilskracht . En denk goed aan jezelf.🤗 
25 apr 19 door lid: patricia220876
Heel veel succes , je kunt het!!!!  
25 apr 19 door lid: Twinkel 2019
Veel succes!  
25 apr 19 door lid: MXangel
Wat een mooi bericht. Ik wens je heel veel sterkte en succes aankomende periode. Ik doe met je mee. Ik heb ook sinds deze week de draad weer opgepakt. Zelf heeft het Crash dieet me al 2 keer flink doen afvallen en 2 keer meer doen aankomen. Veel liefs en ga er voor. Ik blijf je volgen. 
25 apr 19 door lid: anouk rogge
20 kilo in 3 maanden dat is een pittig streven. Ik hoop voor je dat je goed voor jezelf gaat zorgen want als ik je verhaal lees twijfel ik daarover.  
25 apr 19 door lid: Roosmarijn2108
Ik heb je hele verhaal zo'n beetje gelezen, maar wat heb jij het zwaar gehad!!!!. Zorg goed voor jezelf!!!! 
25 apr 19 door lid: SnelleEll72
Succes x 
25 apr 19 door lid: TommeyLou
🍀🍀 
25 apr 19 door lid: lisaraaphorst
Leer over verschillend voedsel wat ze voor je zowel mentale als fysieke gezondheid kunnen doen. (stofjes, effect) Dit geeft je doorzettingsvermogen en versterkt je wil om je levensstijl te veranderen. Bovenal: van ongezond naar gezond is een proces. Leer beetje bij beetje, stuur beetje bij beetje aan. Neem het aub van de mensen aan hier, crashdieten of in 1 keer je hele levensstijl verwachten te kunnen veranderen is voor de meeste mensen niet reeel. Sterkte verder! 
25 apr 19 door lid: Rosavans
Heel veel succes weer! Wat ben jij een doorzetter. Probeer niet te weining te eten ook maar je eetgewoonten te veranderen voor een blijvend resultaat 💪 
25 apr 19 door lid: sannnie
Een Groningse zanger zingt een lied 't is nog nooit zo donker west of 't wordt altied wel weer licht. Succes 
25 apr 19 door lid: fennajh
Welkom terug! Zorg goed voor jezelf, afvallen werkt het best in kleine stappen. Heb je al eens met de huisarts gesproken over je emotionele worstelingen? Die kan je daar ook vast wel bij helpen. 
25 apr 19 door lid: Yvyvie

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Soufyan Whatsheppie 18-02-2018's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.