Soufyan Whatsheppie 18-02-2018's Logboek, 26 apr 19

Goede morgen,

Bedankt voor de vele mooie en ondersteunende reacties. Ik begon hier te schrijven op Fatsecret om mezelf te helpen. Fatsecret is voor mij een stok achter de deur. Ik woog en weeg dagelijks, je weet wat je eet, en zo weet je ook wat je fout doet en waar je van aankomt. De weegschaal zegt of je het goed doet of niet.

Inmiddels is het meer dan dat.Ik schrijf soms dingen van me af of is het een soort dagboek geworden.

Soms lees ik berichten terug en schrik ik op de manier hoe ik schreef.

Al met al is het mooi dat iedereen op deze app  worstelt met zijn of haar gewicht en elkaar helpt en steunt. Dank daarvoor.

Ik worstelde vooral gisteren met de weegschaal dat ik er gewoon agressief van werd.

Mijn weegschaal is een vaker terugkerend iets. De eerste dagen van mijn diët val ik altijd heel veel af, dat weet ik vanuit meerdere ervaringen.

6,7,9 kilo in een paar dagen is niet vreemd bij mij de eerste dagen van het diët.

Ik had 2 weegschalen, maar de andere in het gezin pakken nu ook de weegschaal en zo blijft de weegschaal niet altijd ongeschonden.

2 maanden geleden ongeveer had ik weer een nieuwe weegschaal gehaald en woog daar op. In de keuken hebben wij vloertegels en zorg zo dat de weegschaal in 1 tegel staat. Conclusie van het weegresultaat: 167,3 kg op 1 tegel. 167,0 kg op een andere tegel. En weer op een andere tegel 166,7 kg. Ik heb dat altijd al gehad, verschil in gewicht op iedere tegel.

Ik haal morgen meteen maar een nieuwe goede weegschaal, want hier kan ik niet van op aan. Ik houd nu maar het hoogste gewicht in kilo's aan en dat was 167,3 kg.

De rest van de dag verliep nogal hectisch, veel huishoudelijke dingen moesten nog gedaan worden: de was wassen, ik liep er mee achter.

Laat in de middag nog met mijn moeder naar mijn opa geweest in Zeeland en hem getrakteerd op een frietje en een softijsje. De treinen vielen uit, dus het duurde veel langer dan gepland.

Ik heb wel mee gesmuld, maar had niks voor mezelf besteld.

Daarna nog even op bezoek bij een tante die een dorpje verder woont en vervolgens weer naar huis gegaan.

Laat in de avond was ik nog wasmachine reparateur want de wasmachine centrifugeerde niet meer. De was was zeiknat. Gelukkig kon ik hem nog zelf maken.

Het was me een dag weer wel.
167,3 kg Tot nu toe verloren: 11,7 kg.    Nog te gaan: 92,3 kg.    Dieet gevolgd: Redelijk Goed.
Gewichtsafname van 51,8 kg per week

18 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
En door je berichtjes help je ook weer anderen die met hetzelfde worstelen💪🏻 
27 apr 19 door lid: Tuttie59
Ik heb ook tegels in de keuken, en inderdaad op elke regel een ander gewicht.😂 Ik weeg daarom altijd op de zelfde tegel meerdere keren en hou het hoogste gewicht aan😊 
27 apr 19 door lid: Sumo16112017
Fantastisch jouw doel om weer te gaan starten! Ik wensen heel veel succes, ik weet dat het je gaat lukken 💪. Voor weegschaal kan je misschien de Tanita BC-601 of BC-545N nemen.  
27 apr 19 door lid: wvdzwart
ja het weegschaal drama ...heel herkenbaar 😉 
27 apr 19 door lid: Twinkel 2019
Succes! 
27 apr 19 door lid: annemiek rembil
haha ik heb ook zon weegschaal fobie. als de weegschaal niet op dezelfde manier op de tegel staat en als die ook maar even anders staat dan ga ik niet wegen. herkenbaar voor velen denk ik... 
27 apr 19 door lid: 010Natalie010
Ik ben van 95 naar 84 kg gegaan en eerst woog ik oom elke dag dit werkte voor mij heel frustrerend als ik een paar gram was aangekomen ik weeg nu nog maar 2 keer per week en dat werkt voor mij beter.  
28 apr 19 door lid: wendycarty
Ik zou eens per week wegen op een vaste tijd. Daarmee ben je een hoop schommelingen kwijt. want per dag kunnen er veel onrealistische verschillen zijn. Die zijn niet degene die je wilt weten. Maar langdurige progressie is waar het om gaat. Succes! 
28 apr 19 door lid: Marinda van Ekris

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Soufyan Whatsheppie 18-02-2018's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.