lalisia's Logboek, 16 jul 19

Vandaag bij een fitcoach geweest. Dit was bekende van vriendin en wilde dit gratis voor mij doen. Helaas kwam er niet het gewenste eruit. Ik eet niet ongezond alleen heb te maken met klein budget om de juiste groentes/voedingsmiddelen te kopen. Daarnaast werkt ze met Herbalife wat geen probleem zou zijn als ik geen prikkelbarw darm had. Hierdoor zijn mijn opties kleiner geworden om juiste manier te vinden om af te vallen.
Het blijft een zoektocht maar ik geef niet op. Gelukkig is het nu goed seizoen voor sla en fruit. Dit is nu niet zo duur en krijg ik regelmatig sla, wortels en courgette uit de tuin van vrienden.

15 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Mijn budget is ook niet heel groot. Elke week speur ik de folders af naar de beste aanbieding voor mijn dieet, fruit is nu goedkoop. Koop voordeel verpakkingen en fries een klein deeltje in. Haal bepaalde groentes en fruit bij de markt, dat is een stuk goedkoper. Gezond eten hoeft helemaal niet zo duur te zijn, de knop moet om! Toen ik begon met gezond eten dacht ik ook ‘dit moet duur zijn’ maar hoe meer je ermee bezig bent hoe meer dat meevalt.... echt. 
17 jul 19 door lid: juuljooo99
*vries 
17 jul 19 door lid: juuljooo99
Allebei succes met jullie doel. 🌹 
17 jul 19 door lid: annemiek rembil
Alsjeblieft, ga gewoon normaal eten. Shakes zijn zo niet nodig! Er is geen hogere wiskunde nodig om af te vallen. Je moet onder je onderhoudt eten. Ongeveer 200 tot 300 kcal. Niet meer want crashen heb je helemaal niets aan. Net zo min als shakes. Als je wilt jojo'n moet je dat doen. Het kan prima met mager vlees, eieren, rijstwafels, magere yoghurt, kwark, skyr, salade etc. Dit zijn ook gewoon allemaal producten die je verzadiging geven ipv dat je jezelf uitgehongerd met een mega vreetbui als gevolg. Echt ik ben zo blij dat ik gestopt ben met die shake onzin en ik heb een betere shape dan ooit en voel mezelf kip lekker. Als je echt wil weten hoe voeding werkt kijk dan eens op de website van Paula den Blanken. De Tony's guide is een hele interessante om te lezen😉 
17 jul 19 door lid: Gewoon_Sammie
Ik ben het met SP81 eens. Shakes zijn vaak een en al troep. Dat kun je zo goed, en vaak veel goedkoper, vervangen met gezonde voeding. Een shake kost al gauw 2euro? 3euro? Daar kun je veel lekkers voor kopen waar je een eigen shake/salade/gerecht van kunt maken. En mijn ervaring; hoe normaler je boodschappen doet, hoe langer dit vol te houden is. Speciale ingredienten enzo in huis halen maakt dat het ook als dieeten voelt, maar als je "gewoon" kookt met wat je in huis hebt en daar een normale portie van eet, dan kom je al een heel eind. Succes! Afvallen hoeft echt niet duur te zijn! ♡ 
17 jul 19 door lid: Senna88
Volgens mij zegt ze juist dat niet te gaan doen, die Shakes. Weliswaar omdat het te duur is.... 
17 jul 19 door lid: annemiek rembil
Ik was shakes ook niet van plan. Dat is behoorlijk prijzig en zit vaak veel suikers in. Ik probeer zo veel mogelijk groenten en fruit te eten. Naar de markt gaan is voor mij te druk qua mensen. Ik kan misschien wel aan vrienden vragen of zij wat voor mij willen meenemen zij gaan namelijk bijna wekelijks. Ik doe ook niet aan een crashdieet want dat is funest voor mijn prikkelbare darm.  
17 jul 19 door lid: lalisia
Precies, heel goed dat je het niet doet, daarom vind ik het ook troep. Ik herken dat heel erg, zelf heb ik Crohn, en goed (en regelmatig) eten is erg belangrijk, anders krijg ik last. Vraag gerust naar receptjes hier. Veel makkelijke en lekkere dingen komen langs. 
17 jul 19 door lid: Senna88
wij hebben het ook niet zo breed. Maar gezond eten is echt niet duurder. Ik koop de boodschappen in de aanbieding. Snoep.chips en frisdrank eet ik niet meer. Dus daar koop ik lekker fruit van. Echt. het is te doen!! Succes!🤗 
17 jul 19 door lid: corrierab
Bedankt voor jullie reacties. Dat geeft moed om door te gaan met de zoektocht om gezond te eten en gezond gewicht te krijgen!  
17 jul 19 door lid: lalisia
Ik haal zoveel mogelijk op de markt, dat scheelt zo ontzettend veel....Fruit en groente zijn dit jaar echt belachelijk duur geworden in de supermarkten. Hopelijk vind je iets wat past in jouw budget/gezondheid en vol te houden. Succes met je goeie voornemens!  
21 jul 19 door lid: Lost68

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


lalisia's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.