lalisia's Logboek, 27 nov 19

Ik ben weer terug naar de huisarts gegaan. Samen over de medicatie gepraat maar het leek ons verstandig om niet te stoppen omdat ik niet stabiel ben. Stoppen met medicatie betekent slecht tot niet slapen.
Ik had bedacht om meer vetverbranding te gaan doen in de sportschool. Ik weet alleen niet hoe ik dit moet aanpakken. Door handicap aan mijn knie kan ik niet rennen, op knieen zitten en draaibewegingen maken.
Ik sta nu 30 min op crosstrainer ipv 15 min.

9 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
dat lijkt me al een goede start toch? 
27 nov 19 door lid: Jboere
Iets is beter dan niets en lijkt me een prima begin? Mag je fietsen? Steps lopen? Zwemmen? Wandelen? Je kan bij de loopband met een helling zetten en dan een wandeling maken. Je kunt misschien wat regelmatig “deur” zitten om je knieën steviger te maken. Dagelijks planken is ook een leuke. Kracht training in het algemeen. Groepslessen, aqua jogging. Noem maar op. Veel plezier iig 
27 nov 19 door lid: AviaMar
Bedankt voor je goede adviezen aviamar! Ik fiets veel als ik naar mijn werk ga of naar de sportschool. Daarnaast heb ik thuis een hometrainer waar ik op fiets als ik niet sport. Ik doe thuis ook squats om mijn kniespieren te trainen. Planken doe ik nog niet ik ga kijken of ik dat volhou ;)  
27 nov 19 door lid: lalisia
Goed hoor! Volhouden iig. Squats afwisselen met stoel zitten en squats met gewicht zijn ze toch weer andere oefeningen hoor ;-). Kan nog wel meer verzinnen maar je bent iig al lekker bezig. Dat is een goed begin iig. Wat je zou kunnen overwegen is een knieband gebruiken tijden het sporten om te helpen dat je steun hebt tijdens bewegingen. Een soort knieslot brace. Succes met planken. Dat moet je idd langzaam opbouwen.  
28 nov 19 door lid: AviaMar
wel voorzichtig met squatten zijn! die is best pittig op de knieen  
28 nov 19 door lid: fitlifegoals

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


lalisia's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.