fitlifegoals's Logboek, 09 dec 19

ik ben in gevecht met het afvallen, ben echt aangekomen en probeer telkens af te vallen maar in t weekend gaat t mis. nu probeer ik te vasten. alleen (stevig) avondeten. hoe is jullie ervaring daarmee wat betreft de verbranding? ik at aldoor om de 2 uur wat waardoor m'n verbranding hoger lag. ik lees op internet dat dat ook gebeurt bij vasten. maar ervaren jullie dat ook zo??

Bekijk Dieet Kalender, 09 december 2019:
832 kcal Vet: 34,85g | Eiwit: 95,21g | Kolhy: 29,41g.   Diner: AH Extra Fijne Doperwten, Jumbo Kibbeling Gebakken. meer...

9 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Ik denk dat je gewoon moet doen, wat jij altijd al deed. Dat werkte toch goed? Ik denk als je gaat vasten, en dat niet kha of keto doet, dat het niet vol te houden is. Omdat je gravings krijgt naar kh. Als je een week of twee keto doet, en dan eerst je ontbijt weg laat, en dan eventueel je lunch. En héél veel voedingsstoffen eet met het diner, dan is het succes verzekerd. Maar ik zou het niet aanraden voor de langere termijn. 
10 dec 19 door lid: keto_danny
Jij had toch een BMR van rond de 3000 zonder al teveel inspanning..? Aangezien je aankomt, eet je daarboven? 
10 dec 19 door lid: Leftie80
Oh nee maar ik eet ook niet zo voor lange termijn hoor! Dat zou ik nooit doen. 60 kg in 2 maand kwijt, hoe lang denk je dat ik over 5kg ga doen 😜( als t eenmaal lukt) . Ik schat 2 week! En dan alleen deze 2 dagen vasten ( t mag niet van m'n moeder haha) en dan over op alleen gezond eten en weinig eten. Gister zat ik qua khd op 23. Heel laag. Vandaag wel wat hoger en dus lager in eiwitten. Maar probeer er extra kwark in te proppen. 
10 dec 19 door lid: fitlifegoals
Leftie ik heb gebulkt. Dan moet je ff boven verbruik eten. Alleen t terugg komen van de bulk is moeilijk. 
10 dec 19 door lid: fitlifegoals
Ik heb een tijdje langere vast gedaan, dus 20 vasten en 4 eten. Maar ging toen te weinig eten omdat ik maar 2 maaltijden nam in die tijd. Ik voel niks af in die maand dat ik dat deed. Voelde me ook niet lekker in mijn vel, nam ongeveer 1200/1500 cal. Nu begin ik met eten om 14u tot 21u en neem dan 4 maaltijden (14/16/18/20.30u). Ik merk dat ik nu wel vet verlies, maar ben nog niet op de weegschaal geweest omdat ik nu meer eet en dus eerst zal aankomen. De weegschaal zal dan waarschijnlijk een hoger vetpercentage laten zien terwijl het vocht is 😜 zodra ik dat zal zien, is mijn motivatie meteen weg 🤭 dus over een maandje weeg ik weer. Deze manier van vasten werkt erg goed voor mij nu. Om de 2 uur, dat is voor mij de tijd dat ik weer honger krijg en dan ‘mag’ ik best weer een grote maaltijd eten 🤗 
10 dec 19 door lid: MarjoleinART
Lotte...60 kg in 2 maanden?  
10 dec 19 door lid: annemiek rembil
Bulken doe je al door 100-200kcal boven je verbruik te zitten dus zo’n groot verschil hoeft dat niet te zijn. En als je clean hebt gebulkt dan zou je qua vet weinig zou moeten zijn aangekomen? 🤷🏽‍♀️ Je mag niet vasten van je moeder? Dan heeft zij je hopelijk ook geholpen toen je geen geld had om eten te kopen? 
10 dec 19 door lid: AviaMar
Lees ik nou echt dat je 60 kilo in 2 mnd ben afgevallen? Je bedoelt zeker 6?! 
11 dec 19 door lid: corrierab
60 kilo in twee maanden?🙈 dat kan niet gezond zijn!! 
11 dec 19 door lid: Lottesem
Er is best veel te vinden over OMAD, maar heb er persoonlijk geen ervaring mee. Succes met het weer oppakken 🍀🍀🍀 
11 dec 19 door lid: Magheteenonsjeminderzijn
Aviamar, m'n moeder vind vasten te extreem. Zegt dat ik gewoon normaal moet doen. En nee 3 maand over 60kg gedaan. Best gezond trouwens.  
12 dec 19 door lid: fitlifegoals
Wanneer had ik geen geld voor eten? Wat heeft dat er mee te maken 😂. T was een clean bulk. Toen dirty want ja, geen zelfbeheersing. En nee twee maand moest drie zijn. Is oprecht in drie maanden gebeurd hoor! Ik lieg dat niet.  
12 dec 19 door lid: fitlifegoals

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


fitlifegoals's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.