sorayavb1992's Logboek, 20 aug 20

Zo, nu 1.5 week bezig en 1.5 week te gaan. Mocht ik het kunnen dan nog een week doorgaan als ik lekker ga. Dit is moeilijk, maar het werkt. Ik ben zo blij dat het werkt! Heb wel van tijd tot tijd echt trek in dingen die ik nu (nog) niet mag hebben. Van dit programma heb ik al heel wat geleerd en ben mij bewuster geworden van wat er in producten zitten, wat dat ook met je lichaam en stofwisseling doet. Na dit programma kan ik langzaam aan opbouwen tot weer het normalere eten, wel is het plan dat ik een rode draad van dit programma laat doorlopen. Groetjes!

Bekijk Dieet Kalender, 20 augustus 2020:
645 kcal Vet: 15,92g | Eiwit: 51,25g | Kolhy: 76,41g.   Ontbijt:  Granny Smith Appels. Lunch: Jumbo Snijbonen Vers, AH Gesneden Uien, Jumbo Tomaten Puree, AH Mager Rundergehakt. Diner: AH Courgette Spaghetti,  Rode Paprika, Lidl Pangasiusfilet,  Komkommer, Jumbo Tomaten Puree. Snacks/Andere:  Aardbeien, Markant Soepstengel. meer...

19 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Ik heb even terug gezocht in je berichten maar kan niet vinden wat dit voor programma is wat je volgt.  
20 aug 20 door lid: mo.mo3
Het programma heet gezondheidsreset 2.0 😄 
20 aug 20 door lid: sorayavb1992
Aha, daar heb ik nog nooit van gehoord dus even via Google gezocht . Klinkt aannemelijk zo'n reset, maar wel een prijzige methode. Krijg je een complete maaltijdenplanning? Of moet je zelf bedenken en puzzelen? 
20 aug 20 door lid: mo.mo3
Je krijgt pdf'jes met alle informatie oa recepten, wat je wel en niet mag en advies welke tijden je beate kan eten en wat, je kan eventueel de supplementen erbij nemen (die heb ik wel, maar zonder redt je vast ook wel).  
21 aug 20 door lid: sorayavb1992
Dank je voor de toelichting. Ik hoef zelf niet echt meer af te vallen maar blijf altijd wel nieuwsgierig naar methodes die anderen gebruiken, vandaar mijn vragen.Veel succes met het volbrengen van je programma 🍀 
22 aug 20 door lid: mo.mo3
Dankje wel! Het is moeilijk. Ik haf op een gegeven moment van. Ik vindt mijzelf niet meer mooi en niet meer sexy, zat in een negatieve gedachte gang en ben er toen wat aan gaan doen wat resuleert in dit programma. Ik ben blij dat dit werkt maar moet mijzelf wel veel ontzeggen nu (straks mag ik het weer, met mate natuurlijk). Veel steun aan mijn vriend gelukkig. Hoe heb jij het gedaan? Was het makkelijk? 
22 aug 20 door lid: sorayavb1992

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


sorayavb1992's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.