MXangel's Logboek, 19 dec 20

Het gaat niet goed met me. Ik heb net een weekje vakantie achter de rug, en alles wat ik gedaan heb is gerust en pijnstillers genomen tegen de dagelijkse hoofdpijn. Terwijl ik zoveel plannen had en vanalles wou gaan doen. Maar ik heb er precies de energie niet voor. Vandaag ging ik een nieuwe poging doen om te gaan wandelen. Ik ben tot bij mijn ouders geraakt, daar blijven plakken en de zin was over. Heel het corona gedoe zit in mijn hoofd. Er is niks perspectief. In België denken ze dat iedereen gevaccineerd zal zijn na de zomer van 2021. Maar op deze manier wil ik geen 8 maanden of langer meer doorgaan. Dat gaat ten koste van mijn mentale gezondheid. En ik heb geen idee wat ik ertegen kan doen. Ik weet waar ik vrolijk van word, of wat me helpt om weer even moed te krijgen, maar het werkt nu niet. Ik heb nergens zin in, zelfs geen zin om morgen terug te gaan werken, terwijl ik mijn job wel graag doe. Ik zie mijn vriend ook super weinig. Hooguit 1 keer in de week, soms zelfs dat niet. We wonen niet samen, en hij heeft schrik om zijn moeder te besmetten, die risicopatiënt is. Dus zit ik vaak alleen. Normaal vind ik dat niet zo erg, maar nu valt het me zwaar.
Het is precies een hele klaagzang geworden :-( Ik weet niet hoe ik het in mijn hoofd terug oké kan maken, of waar ik de moed kan vinden om verder te blijven ploeteren zonder perspectief.

13 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Wat sneu om dit te lezen 😢 Kan je even je dieët niet aan de kant houden? Dieëten doe je enkel wanneer je ér klaar voor bent en niet veel zorgen heb. Eet eens even wat je wilt, als eten nu even een troost kan zijn, waarom niet? Ik weet dat het frustrerende periodes zijn lieverd, geef vooral de moed niet op.. Mischien vaak met vriendlief videochatten? Het is niet zo intiem als wanneer jullie samen zouden zijn want inderdaad, je zou je veel beter voelen als je in z'n armen kon liggen 🥺 Kop op schat.. en voor mij ben je zeker geen klager, wij zijn hier om elkaar te ondersteunen, in goede maar in minder goede tijden. Ik stuur je alvast dikke troostknuffels van het Westen van Vlaanderen ❤️😘😘 
19 dec 20 door lid: Merysom
Mijn dieet staat momenteel op een laag pitje. Zou graag mezelf eerst terug wat op de rails krijgen. Videochatten is mss wel een optie, merci. Dat deden we in de eerste lockdown ook, al miste ik hem nadien soms eens zo hard. Bedankt voor je berichtje en de knuffels! 🥰❤ 
19 dec 20 door lid: MXangel
Ik leef met je mee. Het zijn uitdagende tijden voor velen. Een hele goeie tip: niet naar het nieuws kijken, al die berichten boezemen alleen maar angst in. En wees mild voor jezelf. Stap voor stap. Probeer toch te gaan wandelen, al is het maar een half uurtje. Ik zit zowat altijd alleen, job is ook uitgevallen en heb me heel even net zoals jij gevoeld maar je kan je aandacht wel terug bij jezelf brengen en focussen op alle mooie dingen. De natuur helpt daar echt bij: wandeling in park of bos.Of tapping, ademhalingsoefeningen, bad, knutselen, schrijven, iets creatiefs als uitlaatklep. Ik ben er als je zou willen mailen/bellen/... (ik werk normaal als coach en dat mag wel weer maar iedereen zit zo in angst dat ik tijd zat heb). Ben gestart met vrijwilligerswerk, dat kan jou ook helpen maar ik snap evenzeer dat je hier eerst uit wil geraken voor jezelf. Je staat er niet alleen voor! gita@jaya-gita.com Stuur gerust een berichtje als ik je kan helpen, dat is ook wat ik nu als vrijwilliger doe: boodschappen, videobellen met mensen, samen gaan wandelen...  
21 dec 20 door lid: Zij.ik
Ik moest gisteren terug gaan werken. Ik had een dienst met een collega waar ik goed mee kan babbelen. En dat heeft me wel deugd gedaan! We zijn ook een uurtje gaan wandelen met onze gasten. Het feit dat ik niet alleen moest gaan, hielp ook wel. Ik heb een tijd niet naar het nieuws gekeken, omdat ik er gek van werd. Maar nu heb ik precies nood aan perspectief.. Ik ben wel blij dat ik nog mag werken! Al controleert onze teamcoach de regels erg streng, en heeft ze veel schrik dat het binnenkomst in onze leefgroep. Ik ben normaal een creatief iemand. Ik hou van puzzelen, haken, borduren, ben beginnen tekenen in maart. Maar afgelopen week kwam ik er niet toe. Niets interesseerde me nog. Ik ga in september starten met studies, en zelfs dat interesseerde me niet. Ik had precies ook geen energie meer. Ik denk dat ik op de een of andere manier over mijn grenzen ben gegaan en dat afgelopen week moest compenseren. Ik hoop dat ik mijn grenzen nu beter kan bewaken. En ik ga proberen om terug te gaan wandelen. Bedankt, zij.ik!  
21 dec 20 door lid: MXangel
Ik leef met je mee, kop op geef de moed niet op en zoek het positieve op. Als je geen energie hebt, is dat geen erg. Luister naar je lichaam. Je kan altijd een coach opzoeken voor u mentale gezondheid. 
21 dec 20 door lid: Sindy.vancanegem
Ik ben ni zo voor het gaan babbelen met mensen die ik niet ken, heb daar wat moeite mee. maar ik hou het in mijn achterhoofd.  
21 dec 20 door lid: MXangel

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


MXangel's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.