MXangel's Logboek, 05 jan 21

goed bezig vandaag! alles netjes afgewogen om op men kcal te letten.

Bekijk Dieet Kalender, 05 januari 2021:
1640 kcal Vet: 45,20g | Eiwit: 62,91g | Kolhy: 256,02g.   Ontbijt: Banaan, Ei, Boni Lactose Vrije Melk, Witte Bloem, Everyday Havermout, Fruitcocktail in Water, Ongezoet (Gekookt of uit Blik). Lunch: Maïs, Komkommer (Geschild), Cos of Romaine Sla, Wortelen, Regalo Mayonaise Light, AH Kleine Krieltjes, AH Krokante Kipfiletschnitzel. Diner: Kaas, Aldi Kippenwit, Bruine Boterham. Snacks/Andere: Vitalinea Vanillepudding, Cantaloupe Meloenen, Aardbeien. meer...

17 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Ik zie wel dat je boter/olie niet telt. Die kan ook serieus oplopen. Ik denk dat dit hier toch zo'n 100kcal gaat zijn. 
05 jan 21 door lid: haludiel
Die heb ik idd niet geteld.  
05 jan 21 door lid: MXangel
Ik deed dat eerst ook niet, maar de diëtiste heeft mij daar toen op gewezen, dat je serieus kan onderschatten wat je eet dan. Je moet natuurlijk doen wat voor jou het beste werkt. Kcal tellen is altijd ongeveer een schatting, want de verpakking klopt ook niet altijd voor 100%. Niet slecht bedoelt trouwens. 
05 jan 21 door lid: haludiel
Doe ik ook altijd mijn eten afwegen om alles juist te kunnen ingeven 😊 
05 jan 21 door lid: kimgoossens
Haludiel, niet verkeerd opgevat 😉 ik vergeet vaak de boter of olie.. Ik tel meestal kcal in een poging om minder te snoepen. En om een idee te hebben vanhet aantal kcal op een dag. Deze namiddag op het werk te veel gesnoept 🙁 uit frustratie..  
05 jan 21 door lid: MXangel
Wel goed bezig, ondanks het snoepen!! Meten is weten, soms is het echt zot hoe snel je hoog in kcal zit. Dat blijft zo moeilijk in te schatten zonder het af te wegen. Ik verschiet er soms van.  
05 jan 21 door lid: bolleke333
Ja, soms schrik je er zo van! Dacht dat men pannenkoeken deze ochtend oké waren. Volgens de kcal duidelijk niet 🙈 ach ja, het was toch lekker!  
05 jan 21 door lid: MXangel
mag ik vragen hoe je de calorieën van olie/boter moet tellen? Ik weet nooit hoeveel van 1el olie er in de pan blijft liggen of hoeveel ik effectief binnenkrijg... 
06 jan 21 door lid: verstraetenf
Je kan olie afmeten met een set maatlepeltjes, daar staat dan op 1 eetlepel, 1 theelepel, 1/2, 1/4... 
06 jan 21 door lid: Sarafre
Ik neem meestal gewoon 1 eetlepel of 10mg om in te geven per stuk vlees of zo dat ik bak en eet. Soms is het mss meer, soms minder dat je effectief binnenkrijgt maar kcal tellen is voor mij maar een schatting. De verpakking klopt ook niet altijd etc. 
06 jan 21 door lid: haludiel
Oké dankjullie!!  
07 jan 21 door lid: verstraetenf

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


MXangel's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.