Daanwordtfit's Logboek, 20 mrt 21

Heerlijk gegeten; afgehaald bij lokaal Aziatisch restaurantje.

Bekijk Dieet Kalender, 20 maart 2021:
1182 kcal Vet: 51,94g | Eiwit: 46,26g | Kolhy: 125,78g.   Ontbijt: Latte Coffee. Lunch: Maaslander 48+ Jong Belegen, Kips' Kips Vega Pate, Waldkorn Volkoren Bollen met Oergranen. Diner: Chocolate Cake (Without Frosting) , Shrimp Chow Mein or Chop Suey with Noodles. meer...
1959 kcal Activiteit: Google Fit - 24 uren. meer...

35 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Hmmm, ik herken de gerechten, ze komen van mijn favo asia fusion restaurant :-) Ik hoop zo dat ze weer gauw gewoon open mogen, is voor ons te ver om even af te halen... Hoop dat je er van genoten hebt, het ziet er weer heerlijk uit! 
20 mrt 21 door lid: McCloud1978
Ha, ik was al benieuwd of iemand het zou herkennen, ze zijn toch (nog altijd) best populair! Ik kom er normaal zeer weinig moet ik zeggen, ook al woon ik om de hoek. Maar gisteravond zijn we het aanbod van een paar restaurants afgegaan en deze stak er toch wel bovenuit. Was heerlijk! Mango sticky rice toetje ook (niet op de foto)  
21 mrt 21 door lid: Daanwordtfit
Ja, en nu is het aanbod nog redelijk beperkt. Normaliter hebben ze veel meer heerlijke dingen op het menu staan als je echt in het restaurant eet. Ik herkende het aan de lenteui crackers met dat sausje. Dat heb ik nog nooit ergens gezien. Vind ze altijd heerlijk! 
21 mrt 21 door lid: McCloud1978
Wat heerlijk. Wij wonen in een gehuchtje in Brabant en kunnen qua afhalen kiezen uit friet, chinees/sushi, en pizza/shoarma of we moeten echt ver gaan rijden. 
28 mrt 21 door lid: PeetjePuk

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Daanwordtfit's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.