MXangel's Logboek, 20 okt 21

Gisteren een slechte dag gehad op het werk... Ik ben huilend en in volle ruzie vertrokken. De verhuis werd me te veel, en alle chaos die erbij komt. Ik gaf aan dat het te veel werd, maar ik kreeg commentaar van iedereen in plaats van begrip. Ik had eigenlijk gedaan met werken, dus ben naar huis gereden. Ik moest gisteren namiddag sowieso langs de dokter, en ik heb nu iets tegen de stress gekregen. Iets hormonaal waar je niet suf van wordt, maar dat de pieken eraf zou halen. Iedereen denkt meteen dat het aan mijn studies ligt. En ja, ik heb daar enorm veel werk voor, maar ik studeer met plezier. Ik ga niet meer met plezier werken, dus daar zit een probleem. Straks zie ik één van de collega's terug waarmee ik gisteren ruzie had. Ik heb geen idee wat er gezegd of gedaan gaat worden. Maar ik heb weinig zin om te gaan werken... Ik kan best tegen een discussie of een meningsverschil, maar ik zou me graag gesteund voelen, en gisteren voelde ik me helemaal alleen. Da's geen fijn gevoel.

18 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Draag goed zorg voor jezelf dat je niet met een burnout eindigt 
20 okt 21 door lid: conny0502
Klinkt ellendig! Kan je een dag later de (reden van de) ruzie al helder zien? Maakt het je nog altijd kwaad of lag het aan een hoog stress niveau? 
20 okt 21 door lid: bolleke333
Het maakt me nog altijd kwaad. Ik ben 15 minuten op men werk en weer overstuur. Ik kan erover babbelen en weet da men stress enorm hoog zit, en dat ik een probleem heb met de aanpak van men teamcoach. Ik voel me in de steek gelaten door men teamcoach en team. Ik kan zelf niet aangeven wat ik nodig heb omdat ik niet weet wat zou helpen. Maar mensen verwachten wel constant dat ik zelf een oplossing heb. En anders dreigt men teamcoach wel met overplaatsing naar een andere groep. Das bijdragen aan men steess niveau en niet verminderen...  
20 okt 21 door lid: MXangel
Meid, ik vrees, als ik je berichten zo lees, dat je al héél dicht bij- of al middenin een burn-out zit, ik herken mezelf hierin want ik heb quasi hetzelfde meegemaakt, en uiteindelijk ook in een heftige burn-out beland met alle gevolgen van dien... ik zou zeggen verzorg je maar goed...💋🌹  
20 okt 21 door lid: Dziubinski242
Klinkt rot, dat je niet bij teamcoach terecht kan. Is er nog een andere optie? Iemand die erboven staat? 
20 okt 21 door lid: bolleke333
Ik denk dat het een piek is, door de nakende verhuis. Onze coördinator staat boven de teamcoach maar die is van mening dat je zo'n dingen zelf uitpraat. En hij heeft het zo druk dat we hem zelden zien.  
20 okt 21 door lid: MXangel
Lieve meid, bekijk de situatie in helikopter view, je kan alleen u kijk op de situatie veranderen. Vergeven doet je voor u eigen peace en geluk. Niet boos blijven. En indien nodig ga hulp vragen , mentale zorg is even belangrijk als de rest . 
21 okt 21 door lid: Sindy.vancanegem
Hey lieve meid, probeer wat afstand te nemen en bekijk u situatie in helikopter zicht. Je kan alleen u kijk naar de andere veranderen ( zelf inzicht). Niet boos blijven, vergeven doe je voor u eigen geluk. Zoek desnoods hulp als je merk dat het niet meer gaat. Zelfzorg, mentale zorg is belangrijk. Houdt u goed 
21 okt 21 door lid: Sindy.vancanegem
Dat vind ik heel kort door de bocht @Alain222. Dit is niet alleen een site om af te vallen, maar ook een community waar mensen elkaar steunen. Zowel bij afvallen, aankomen als andere kleine en grote zorgen. Een plaats om te ventileren, om te praten en steun te vinden. Als het je niet aan staat, lees de berichten dan niet en hou vooral je commentaar voor jezelf... @MXAngel denk aan jezelf meid. Het is klote dat je teamcoach en team je niet begrijpen, maar probeer het wat aan de kant te schuiven. En trek op tijd aan de noodrem als dat nodig zou blijken. Je hebt maar 1 lijf en ziel, zorg er goed voor! 
22 okt 21 door lid: FemkeCT
Ik heb geen social media, dus daar ga ik al niemand schofferen. Maar er zijn nettere manieren om jezelf uit te drukken dan iemand die in de put zit er nog dieper in te duwen. Ja, het leven is hard (dat mag ik helaas ook zelf aan de lijve ondervinden, maar ik ga er niet op in want ik wil je geen hartaanval bezorgen) en ja, ik krijg professionele hulp. En toch doet het nog eens deugd om ergens anders te ventileren, om te voelen dat je gesteund wordt en dat alles uiteindelijk wel goed komt. En ik ben er zga zeker van dat ik ook zou durven zeggen dat je je smoel moet houden irl als je iemand op dergelijke manier benadert ;). Enfin, het is hier geen community om ruzie te maken hé! Daar dienen social media voor! 
22 okt 21 door lid: FemkeCT
Als thee een optie is, dan ga ik akkoord :P. 
24 okt 21 door lid: FemkeCT
Hoewel ik al een paar keer niet akkoord ben geweest met Alain zijn statements (🤭), vind ik wel dat hij hier een punt heeft... elke community beoogt toch een bepaald doel hé. Hier is het doel je gewicht en alles wat daarrond hangt. niet je persoonlijke drama's ontleden. sommige emoties hebben effect op het al dan niet behalen van je beoogde (gewichts-)doel, en kunnen hierdoor rakelings benoemd worden. maar als je echt diepere problemen hebt in je persoonlijke leven dan denk ik niet dat je die via dit medium ontrafeld en opgelost zal krijgen. En dan is het ook onze taak om hen daarop te wijzen en te suggereren om hulp te zoeken. Dit met de beste bedoelingen voor deze persoon. Denken dat alle problemen via chat als deze zullen opgelost raken is ook niet echt juist denk ik. Aanhoudende problemen op je werk ga je hier niet oplossen. Voor mijn part mag je dit gerust doen maar wat ik wil zeggen is dat er andere stappen zullen nodig zijn in intiemere kring om zulks op te lossen denk ik. Veel succes!!! En dat is echt welgemeend!! 
24 okt 21 door lid: wal.ter
Wauw! 😓 
24 okt 21 door lid: Merysom
niks van aantrekken debielen zijn er overal 
24 okt 21 door lid: mark1008
👍 
24 okt 21 door lid: wal.ter

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


MXangel's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.