MadCat61's Logboek, 28 mei 22

Ik heb mijn eten gisteren maar niet gelogd en een schatting gedaan. Ik had een gezellig avondje met vriendinnen. We zijn dit in COVID tijd gestart omdat we niet uit eten konden, maar toch even gezellig samen wilden zijn (uiteraard binnen de toen geldende regels). Dus nu maakt iedereen een gerechtje thuis (we stemmen wel e.e.a. af) en neemt dat mee naar het huis van de gastvrouw. Wij vinden dat nu eigenlijk veel leuker dan naar een restaurant gaan. Dat blijkt, want we zitten al met al wel zes tot zeven uur aan tafel te kletsen! Heerlijke voorgerechten met zalm, pasta, fruit en een zomer taart. Ik zal vandaag wel even moeten gaan sporten ;) Een fijn weekend allemaal!

Bekijk Dieet Kalender, 28 mei 2022:
2250 kcal Vet: 22,50g | Eiwit: 22,50g | Kolhy: 22,50g.   Ontbijt: Schatting van de Calorie. meer...
2273 kcal Activiteit: Huishoudelijk Werk - 1 uur en 15 minuten, Wandelen (Stevig) - 5,5 km/h - 1 uur, Fietsen (Langzaam) - 18 km/h - 2 uren, Rusten - 12 uren en 45 minuten, Slapen - 7 uren. meer...

26 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
wat goed idee 😀 
28 mei 22 door lid: <3Love<3
Hartstikke leuk idee 💖 
28 mei 22 door lid: annemiek rembil
Zo doen wij met de familie al jaren ons kerstdiner. Echt verrassend wat je dan allemaal op je bord krijgt. Wat ook leuk is als je een paar goede buren hebt, een walking dinner. Dan loop je zo’n beetje de hele avond de straat af. Voorgerecht bij de buren, is dat op dan verplaatst het gezelschap zich naar het volgende huis van de andere buren en daar eet je dan het volgende gerecht. Enz enz…. Erg leuk, je komt bij iedereen thuis, iedereen heeft zijn best gedaan om een mooie tafel te dekken, passend drankje erbij. 
28 mei 22 door lid: Tieske74
<3Love<3 en annemiek rembil, dit idee heb ik in de USA opgedaan. Daar is het heel gebruikelijk om zo bij elkaar te komen. @Tieske74, dat is ook een erg leuk idee! 
29 mei 22 door lid: MadCat61
Ja, reuze gezellig en wat minder 'stress' in de keuken van de gastvrouw + inderdaad een verrassing wat er gegeten gaat worden. Foto: Ziet er lekker uit zeg! 
29 mei 22 door lid: Peggy Eleonore
Ik ken het ook wel, maar niet om dat met vriendinnen iedere maand te doen. Wel deden we iedere week met een groepje met elkaar eten , maar dan kookte er iedere week iemand anders, en anderen namen dan wat drinken, nagerecht of wat lekkers bij de koffie mee. Het was vaak bij dezelfde thuis , en soms bij een ander. Dat was erg leuk, en al 16 jaar geleden , maar ik heb er leuke herinneringen aan 💖🎉 
29 mei 22 door lid: annemiek rembil

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


MadCat61's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.