bofrs's Logboek, 27 jan 23

kind krijgen enzo.. niet goed voor je lijf..
94,6 kg Tot nu toe verloren: 4,1 kg.    Nog te gaan: 9,6 kg.    Dieet gevolgd: Redelijk Goed.
Gewichtstoename van 0,2 kg per week

28 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
De zwangerschap was super, we keken enorm uit naar de komst van onze pruts🥰. Maar toen Scalle daadwerkelijk geboren was kon ik hem door mijn autisme niet " kwijt" in mijn dag. De keizersnede, en het feit dat de borstvoeding niet wilde hielp ook niet mee. Ik vond mezelf een enorm slechte moeder. Het heeft jaren geduurt, Scalle en ik moesten elkaar zien te begrijpen. En van beide kanten gaf dat heel veel strijd. Dat is voor het overgrote deel ook de reden dat we niet voor een eventuele 2de zwangerschap zijn gegaan. Ik durfde dit niet nog een keer.  
29 jan 23 door lid: smootylaatmaar
Borfs, je maakt er wél een puzzel van zeg 😂. Mijn oudste zoon lag een week in t ziekenhuis, ik moest echt wennen aan hem, duurde een half jaar.  
29 jan 23 door lid: annemiek rembil
Smootlaatmaary, dat klinkt heel ingewikkeld! Dat moet vast heel heftig zijn geweest. Knap dat je zo je best hebt gedaan om elkaar te begrijpen!  
29 jan 23 door lid: bofrs
Annemiek, haha een goede puzzel is nooit verkeerd, toch? Fijn om te horen dat jij een half jaar wen tijd nodig had. Onze baby heeft ook 2 weken in het ziekenhuis gelegen.. haha zou dit betekenen dat ik een heel jaar moet wennen? We zitten nu op 3 maanden, maar het wennen lukt nog niet. 
29 jan 23 door lid: bofrs

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


bofrs's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.