sem_99's Logboek, 18 mrt 23

Ik heb voor zo ver ik weet nooit zo veel gewogen als nu. Ik heb altijd al moeite gehad met eten (ben ook al lid van fatsecret sinds 2017) , het is mijn verdovingsmiddel. En inmiddels eigenlijk mijn full-time bezigheid. Ik dacht, eerst mentaal lekker in m'n vel en dan weer afvallen. Maar het begint me in de weg te zitten naar de stappen die ik wil maken voor mijn mentale gezondheid. En ik vind dit lichaam verschrikkelijk. Ik raak snel buiten adem, niks past, alles zit in de weg. Gelukkig heb ik foto's van mezelf op en rond mijn streefgewicht waardoor ik weet dat ik het kan. Jammer dat ik toen niet door had hoe goed ik eruit zag. Maar goed heel levensverhaal daar gelaten, ik ga er weer tegenaan! Echt het enige wat ik hoef te doen is niet meer tussendoor eten. Mijn hoofdmaaltijden zijn nauwelijks veranderd. Dus let's go! En hopelijk zit ik tegen de herfst iets beter in m'n vel.

Bekijk Dieet Kalender, 18 maart 2023:
1968 kcal Vet: 59,11g | Eiwit: 58,17g | Kolhy: 294,78g.   Ontbijt: Violife Smeergoud, Perfekt Rijstwafels met Zeezout, Lidl Speltbrood, Primello Peppasweet. Lunch: AH Olijfolie Traditioneel, Trophy Turkse Knoflooksaus, Ei, AH Tortilla Wraps (62g), Jumbo Zalm Salade, Jumbo Surinaamse Ei Salade, Jumbo Volkoren Kaiserbroodje. Diner: Olijfolie, Tomatenpuree, Groene Paprika, Geitenkaas, Jumbo Vegetarisch Gehakt, Aardappel (Vlees en Schil). Snacks/Andere: Jodenkoek, Snoepfabriek Snoepmix. meer...

30 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Goed van je dat je er weer voor gaat👍, heel veel succes 😘 
18 mrt 23 door lid: linkelouitje
Veel succes 🍀 
18 mrt 23 door lid: Rommeltjes
Succes! 
18 mrt 23 door lid: dani.p2
Welkom terug! Een open deur en voor iedereen hier heel erg moeilijk: Heb compassie met jezelf en je lijf. Praat over je lijf zoals een goede vriend erover zou praten. Praat tegen jezelf zoals een echte vriend dat zou doen op het moment dat het niet goed gaat. Dat motiveert veel meer! 
18 mrt 23 door lid: Tintora
Succes!! 
18 mrt 23 door lid: SabineS85
Succes, ik voel met je mee , letterlijk 💞 
18 mrt 23 door lid: annemiek rembil
Succes!!💪  
18 mrt 23 door lid: Cami@1
Succes! 💪 
18 mrt 23 door lid: Sannie6715
Dank jullie wel! Kom we gaan er samen voor En @tintora helemaal mee eens, maar wat is zelfcompassie toch moeilijk pfff 
19 mrt 23 door lid: sem_99
🩷 
19 mrt 23 door lid: bebechan
Succes! 
19 mrt 23 door lid: TommeyLou 68

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


sem_99's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.