Biene Mays's Logboek, 15 jun 24

Impressie van vandaag.

13 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Heb je dit allemaal gegeten?🙄 
15 jun 24 door lid: keto_danny
De patat en borrelhapjes / bitterballen heb ik gedeeld ,Danny. Verder had ik 2 stuks appeltaart met slagroom, 1 plak roombotercake, aardbeien met pudding en yoghurt, 2 keer opgeschept met de Indonesische rijsttafel met verschillende gerechten/ rijst, nasi/bami /kroepoek/ seroendeng/ gebakken uitjes etc en in de ijssalon 3 bolletjes ijs. Verder nog wat snacks gesnaaid- zoutjes/nootjes/chips. Gewoon gegeten waar ik zin in had vandaag zonder plannen of slecht geweten. Maandag plan ik alles weer in en doe ik “ normaal “. 
15 jun 24 door lid: Biene Mays
Ja dus Danny 😂😂😂😉 
15 jun 24 door lid: annemiek rembil
Annemiek en Danny, zoals gezegd, vandaag was het feest en niks gepland. Ik weet dat dit geen gezonde keuzes waren, maar ik heb genoten.😋 
15 jun 24 door lid: Biene Mays
Zit je nu niet ramvol dan? Als ik zo even kijk dan kom ik op zo’n 3500 tot 4000kcal. Zelfs met mijn AMR zou ik dit echt veel vinden. Ik vind het fijn dat je er van genoten hebt. Met name die Indonesische rijsttafel was ik graag bij aangeschoven 😍 
15 jun 24 door lid: SabineS85
SABINE, de rijsttafel was inderdaad heerlijk. We hebben nog veel over, gelijk in de koelkast gezet en als ik maandag werk hoef ik niet te koken, dan eten we de rest op.. Ik kan helaas eten als een bouwvakker en mijn hersenen en maag geven echt bijna nooit aan dat ik genoeg heb of vol zit. Ik ben ook opgevoed om mijn bord leeg te moeten eten, misschien heeft het daar iets mee te maken. Ik heb geen natuurlijke rem helaas.  
15 jun 24 door lid: Biene Mays
Lekker toch af en toe 🥳 
15 jun 24 door lid: annemiek rembil
Goed zo. Maandag ga je er weer voor zo te zien hebben jullie een gezellige dag gehad en heerlijk gegeten.💐💐 
15 jun 24 door lid: Ria7057
Heb ik ook hoor Biene, ik denk ook door het bord leeg te hebben moeten eten. Geen stop knop, en geen vol meter. Afgelopen vakantie heb ik normaal gedaan. Maar in december heb ik ook vaak dagen gehad van 3500 calorieën. En dan lig ik wil met een vol gevoel in bed, maar dan is het al te laat 😂 Het ziet eruit als een hele feestelijke dag.🎉 (Al werd het uit je bericht niet duidelijk dat er feest was) 
15 jun 24 door lid: keto_danny

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Biene Mays's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.