MC..'s Logboek, 02 jan 18


Bekijk Dieet Kalender, 02 januari 2018:
1154 kcal Vet: 59,33g | Eiwit: 45,39g | Kolhy: 110,66g.   Ontbijt: Alesto Noten-Cranberry Melange, Lidl Griekse Yoghurt. Lunch: AH Goudse Kaas Jong Belegen 48+, Wasa Lichtgewicht. Diner: Havermout, Banaan, Milsani Houdbare Volle Melk, Alpro Soya Soja Melk Ongezoet. Snacks/Andere: Alpro Soya Soja Melk Ongezoet, Koffie, McDonald's Garnalen, McDonald's Cappuccino, Jonagold. meer...

4 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Heel verleidelijk maar er zitten veel rozijnen en cranberry’s in, dat is mij iets teveel suiker 
02 jan 18 door lid: j.eikenhorst
Fijn om te horen. Dacht doe iets in de yoghurt bij ontbijt .. dus ook in de kliko 
02 jan 18 door lid: MC..
Met mate.. meng het met havermout en doe het dan door de yoghurt. Het zijn wel natuurlijke suikers, voor mij minder een probleem.. 
02 jan 18 door lid: elntien
Niks mis met natuurlijke suikers, met mate. 
02 jan 18 door lid: Tijmpje
Eten weggooien is zonde! Ik zou op z'n minst de gedroogde vruchten eruit halen en die voor een ander moment inplannen. Met de noten is helemaal niks mis mee :) PS: Ik heb altijd de "mixed nuts", dat zijn alleen nootjes en dus geen suikerbommetjes ;)  
02 jan 18 door lid: Winanda!
Ik heb deze ook 😜 ik vind de mix heerlijk. Ik eet geen toegevoegde suikers. Ik let weer niet op fruitsuikers enzo. Iedereen doet gezonder leven anders, als ik jouw was zou ik iets zoeken wat jij kan volhouden en iets waar je je prettig bij voelt. Op fatsecret zitten heel veel mensen en iedereen doet het anders en heeft een andere mening over sommige dingen. Mijn mening is dat je suikers nodig hebt, ik zelf heb dan wel liever een voorkeur aan geen toegevoegde suikers, je hersens hebben namelijk gewoon suiker nodig om goed te werken. Ik heb een tijdje op bijna geen suikers geleefd en ik schrok best wel wat dat met me deed. Ik werd echt een bitch, ik was gemeen tegen andere, ik was heel de tijd chagie en zeurde overal om en ik was heel de tijd moe en moest veel moeite doen om iets te ondernemen. Geen suikers eten heeft het voor mij alles nog moeilijker gemaakt. Iedereen is natuurlijk anders maar een ding staat vast en dat is dat iedereen suiker nodig heeft, je kan wel opletten door niet teveel tot je te nemen maar ga ze niet vermeiden, suikers zijn er niet voor niks! 
03 jan 18 door lid: SkatePower

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


MC..'s Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.