CJT1217's Logboek, 06 mrt 13

Gewicht registratie (niet in logboek) voor 06 maart 2013
84,8 kg Tot nu toe verloren: 9,5 kg.    Nog te gaan: 0 kg.    Dieet gevolgd: Redelijk Goed.

Bekijk Dieet Kalender, 06 maart 2013:
2245 kcal Vet: 72,80g | Eiwit: 207,60g | Kolhy: 52,63g.   Ontbijt: body fortress whey isolate. Lunch: garlic, onion, raley's tomato puree no salt, classico fire roasted pasta sauce, chicken breast. Diner: deviled eggs. Snacks/Andere: cheese, sourdough bread, whiskey, premier chocolate shake, xdurance, macadamias, body fortress whey isolate, splenda, hazelnut sugar free syrup, half and half, half and half, espresso, coffee, coffee. meer...
2289 kcal Activiteit: Fitness (Gewichten) (Matig) - 30 minuten, Rusten - 15 uren en 30 minuten, Slapen - 8 uren. meer...
gewichtsbehoud

   Ondersteun   

Reacties 
How are things going for Clifford these days?? 
07 mrt 13 door lid: erika2633
Hey hey, Erika! Getting back into the swing of things; leaning up and getting my strength and endurance back! Also started a new and simple weight training regiment that's focussed on basic compound movements to build overall strength. So far so good :) 
07 mrt 13 door lid: CJT1217
Sounds like you're right on track! You'll have to give us more details about your new simple weight routine - does it also include burpees?? 
07 mrt 13 door lid: erika2633
For resistance training it's back to basics; 5 sets of 5 reps with heavy weights - Workout A) squats, bench presses, bentover rows, and workout B) squats, deadlifts, and shoulder presses. Warmup is pushups, situps, and burpees if I want to get a little hardcore ;D  
07 mrt 13 door lid: CJT1217
What do you mean "if" you want to... of COURSE you want to!!! Haha.. :) 
07 mrt 13 door lid: erika2633
See how out of it I've become? You're right, it will be part of the warmup regiment!  
08 mrt 13 door lid: CJT1217

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


CJT1217's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.