Aan mijn Kookboek Toevoegen
Aan Voedingslogboek
Bevat:
1 portie(s)
Maaltijd type:
Voorgerechten
Snacks
Beoordeling:
Average FatSecret member ranking Gemiddelde Beoordeling FatSecret Leden

Ham Roll Ups

Great for Atkins and your taste buds.

Ingrediënten

Beschrijving

  1. Spread cream cheese on ham slice.
  2. Tightly roll the pickle spear and eat immediately or secure with toothpick for later.
  3. Note; look at packages for the best low carbs, like the cream cheese.
151 leden hebben dit recept reeds toegevoegd aan hun kookboek.
 

Beoordelingen 
Be careful with ham though.... it is one of the deli meats that often has a form of sugar baked into it. (typically molasses) Ask the deli manager for a nutritional information sheet on the content of the foods behind the counter. I believe they are required to have that available now.
user vote
18 jul 07 door lid: bbuckley2
Vorige 11 tot 11 van 11

     
 

Beoordeel dit recept



U moet inloggen om dit recept te bekijken. Klik hier om in te loggen.
 

Zoek Meer Recepten

Selecteer op Type Maaltijd

Voorgerechten Snacks

Nieuwste Recepten

door lid: syjosi
Caloriearme gebakken traktatie, zonder toegevoegde suikers.
door lid: ncdj69
Vochtig, zacht en heerlijk.
door lid: Leintjevaltaf1975
Smakelijk, zacht en caloriearm.
door lid: SamPotters
Taai, gezond en makkelijk te bereiden.

Recept Toevoegen

Voedingswaarde Overzicht:

Er zijn 102 calorieën in een portie Ham Roll Ups.
Calorieën Verdeling: 66% vet, 11% kolhy, 23% eiwit.

Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
per portie
RI*
Energie
427 kj
5%
102 kcal
Vet
7,53g
11%
Verzadigd Vet
4,021g
20%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
2,647g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,427g
Koolhydraten
2,7g
1%
Suiker
1,08g
1%
Vezels
0,8g
Eiwitten
5,93g
12%
Zout
1,98g
33%
Cholesterol
32mg
Kalium
132mg
7%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
5%
van ADH*
(102 cal)
5% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (11%)
 
Vet (66%)
 
Eiwitten (23%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.