Aan mijn Kookboek Toevoegen
Aan Voedingslogboek
Bevat:
1 portie(s)
Voorbereidingstijd:
20 min
Bereidingstijd:
15 min
Maaltijd type:
Hoofdgerechten
Beoordeling:
Average FatSecret member ranking Gemiddelde Beoordeling FatSecret Leden
door lid: boligrafoazul

Merluza al Horno

Receta ligera.

Ingrediënten

Beschrijving

  1. Poneos la merluza en una fuente para horno, y la rociamos con el zumo de limón, el ajo y el perejil y le añadimos una cucharada de aceite de oliva virgen.
  2. La dejamos en el horno a unos 200Cº durante 10 o 15 min aprox.
  3. Y lista para tomar. Puedes acompañarla con un poco de ensalada o con patatas o verduras al horno que pueden cocinarse en la misma fuente con la merluza y el zumo de limón. A mí me gusta añadirle unas rodajas de cebolla que le dan un puntito dulce.
134 leden hebben dit recept reeds toegevoegd aan hun kookboek.
 


     
 

Beoordeel dit recept



U moet inloggen om dit recept te bekijken. Klik hier om in te loggen.
 

Zoek Meer Recepten

Selecteer op Type Maaltijd

Hoofdgerechten

Nieuwste Recepten

door lid: syjosi
Caloriearme gebakken traktatie, zonder toegevoegde suikers.
door lid: Dvdijk
Eenvoudig en licht tussendoortje.
door lid: SamPotters
Taai, gezond en makkelijk te bereiden.
door lid: joycebe2012
Lekker en makkelijk recept met veel vezels.

Recept Toevoegen

Voedingswaarde Overzicht:

Er zijn 424 calorieën in een portie Merluza al Horno.
Calorieën Verdeling: 47% vet, 11% kolhy, 42% eiwit.

Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
per portie
RI*
Energie
1774 kj
21%
424 kcal
Vet
22,35g
32%
Verzadigd Vet
3,53g
18%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
13,212g
Meervoudig Onverzadigd Vet
4,118g
Koolhydraten
11,23g
4%
Suiker
3,38g
4%
Vezels
1,1g
Eiwitten
44,46g
89%
Zout
2,04g
34%
Cholesterol
156mg
Kalium
763mg
38%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
21%
van ADH*
(424 cal)
21% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (11%)
 
Vet (47%)
 
Eiwitten (42%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.