Aan mijn Kookboek Toevoegen
Aan Voedingslogboek
Bevat:
42 portie(s)
Voorbereidingstijd:
10 min
Bereidingstijd:
35 min
Maaltijd type:
Voorgerechten
Brood en Gebak
Snacks
Beoordeling:
Average FatSecret member ranking Gemiddelde Beoordeling FatSecret Leden
door lid: jajagugu

Fröknäcke

Goda snacks knäcke till när man är sugen på något eller som tilltugg vid välkomstdrink.

Ingrediënten

Beschrijving

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Rör ihop alla ingredienser utom saltet till en kladdig deg. Kavla eller tryck ut degen på ett bakplåtspapper och lägg den på en plåt. Tryck ut en så tunn platta som möjligt. Strö över flingsalt och tryck ner det lite lätt.
  2. Skär 42 kex med en kniv eller sporre. Grädda mitt i ugnen i ca 35 minuter. Låt kallna och bryt i linjerna för att få ut kexen.
50 leden hebben dit recept reeds toegevoegd aan hun kookboek.
 


     
 

Beoordeel dit recept



U moet inloggen om dit recept te bekijken. Klik hier om in te loggen.
 

Zoek Meer Recepten

Selecteer op Type Maaltijd

Voorgerechten Brood en Gebak Snacks

Nieuwste Recepten

door lid: femvandermeijden
Eenvoudig en gemakkelijk recept.
door lid: sachagoerke
Dit gezonde recept is perfect voor je ontbijt of tussendoortje.
door lid: Leintjevaltaf1975
Smakelijk, zacht en caloriearm.
door lid: FinnCa
Lekkere gebakken traktatie voor tussendoortje.

Recept Toevoegen

Voedingswaarde Overzicht:

Er zijn 44 calorieën in een portie Fröknäcke.
Calorieën Verdeling: 61% vet, 28% kolhy, 10% eiwit.

Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
per portie
RI*
Energie
185 kj
2%
44 kcal
Vet
3,05g
4%
Verzadigd Vet
0,392g
2%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
0,985g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,802g
Koolhydraten
3,17g
1%
Suiker
0,12g
0%
Vezels
0,5g
Eiwitten
1,16g
2%
Zout
0,14g
2%
Cholesterol
0mg
Kalium
18mg
1%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
2%
van ADH*
(44 cal)
2% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (29%)
 
Vet (61%)
 
Eiwitten (10%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.