Aan mijn Kookboek Toevoegen
Aan Voedingslogboek
Bevat:
6 portie(s)
Voorbereidingstijd:
5 min
Bereidingstijd:
30 min
Maaltijd type:
Bijgerechten
Beoordeling:
Average FatSecret member ranking Gemiddelde Beoordeling FatSecret Leden
door lid: Grace29

Roasted Vegetables

Mixed vegetables in the oven with a little olive oil. So simple and perfect for summer.

Ingrediënten

Beschrijving

  1. Preheat oven to 350 °F (175 °C).
  2. In a bowl, lightly coat the mushrooms, squash, peppers, asparagus and onion in the olive oil and seasoning.
  3. Place the veggies on a non-stick tray and roast for around 25 minutes stirring regularly.
  4. Roast until veggies are tender and lightly browned.
732 leden hebben dit recept reeds toegevoegd aan hun kookboek.
 

Beoordelingen 
husband and I loved it instead of salt and pepper I used mrs. dash garlic and herb. Was wonderful
user vote
04 aug 11 door lid: pamwalsh67
i tried this recipie last night...it was sooooo good. thanks
user vote
16 jan 09 door lid: STEPHMAHAN
i used about 1/2 cup veg broth and no oil or seasoning i didn't have the yellow onion so i added a beet instead very good!
user vote
16 okt 07 door lid: zabava
I thought for Atkin's introduction it is best to stay away from veggies?
user vote
05 jul 07 door lid: modernromantiks
I tried this and it was fantastic!! I added a tad of cream corn and black beans, and put it in a glass baking dish, so it turned out more likea casserole. the whole family LOVED IT!
user vote
15 jun 07 door lid: mommy
These tasted great!! I was in need of something other than a salad. I added cherry tomatoes, which tasted great!
user vote
14 jun 07 door lid: amandilane
I add a tablespoon of balsalmic vinegar to the olive oil and throw veggies on the grill. My usual combo is thick cut zuccini, mushrooms, green beans, and whole peppers.
user vote
06 mei 07 door lid: SWoolway
You can also add some cauliflower or broccoli, keeps getting better!
user vote
23 apr 07 door lid: yllen
5 stars!
user vote
12 apr 07 door lid: Joyce2
Delete salt & pepper and change the heavy olive oil to a spray of EVOO.
user vote
27 mrt 07 door lid: csoar
1 tot 10 van 16 Volgende

     
 

Beoordeel dit recept



U moet inloggen om dit recept te bekijken. Klik hier om in te loggen.
 

Zoek Meer Recepten

Selecteer op Type Maaltijd

Bijgerechten

Nieuwste Recepten

door lid: ncdj69
Vochtig, zacht en heerlijk.
door lid: SilkeGiesen
Lekker, taai en koolhydraatarm tussendoortje.
door lid: joycebe2012
Lekker en makkelijk recept met veel vezels.
door lid: Jholeydy
Lichtzoete, lekkere en caloriearme snack.

Recept Toevoegen

Voedingswaarde Overzicht:

Er zijn 113 calorieën in een portie Roasted Vegetables.
Calorieën Verdeling: 70% vet, 25% kolhy, 5% eiwit.

Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
per portie
RI*
Energie
471 kj
6%
113 kcal
Vet
9,26g
13%
Verzadigd Vet
1,293g
6%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
6,578g
Meervoudig Onverzadigd Vet
1,046g
Koolhydraten
7,47g
3%
Suiker
2,41g
3%
Vezels
1,8g
Eiwitten
1,48g
3%
Zout
1,95g
32%
Cholesterol
0mg
Kalium
249mg
12%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
6%
van ADH*
(113 cal)
6% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (25%)
 
Vet (70%)
 
Eiwitten (5%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.