Voorbereidingstijd: 5 min
Bereidingstijd: 30 min
Maaltijd type:
Bijgerechten
Beoordeling:
Gemiddelde Beoordeling FatSecret Leden
|
door lid: Grace29 ![](https://m.ftscrt.com/static/member/_pepper_green_shared_tiny.jpg)
Roasted Vegetables
Mixed vegetables in the oven with a little olive oil. So simple and perfect for summer.
Ingrediënten
Beschrijving
- Preheat oven to 350 °F (175 °C).
- In a bowl, lightly coat the mushrooms, squash, peppers, asparagus and onion in the olive oil and seasoning.
- Place the veggies on a non-stick tray and roast for around 25 minutes stirring regularly.
- Roast until veggies are tender and lightly browned.
732 leden hebben dit recept reeds toegevoegd aan hun kookboek.
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) Beoordelingen
husband and I loved it instead of salt and pepper I used mrs. dash garlic and herb. Was wonderful
04 aug 11 door lid: pamwalsh67
|
i tried this recipie last night...it was sooooo good. thanks
16 jan 09 door lid: STEPHMAHAN
|
i used about 1/2 cup veg broth and no oil or seasoning
i didn't have the yellow onion so i added a beet instead
very good!
16 okt 07 door lid: zabava
|
I thought for Atkin's introduction it is best to stay away from veggies?
05 jul 07 door lid: modernromantiks
|
I tried this and it was fantastic!! I added a tad of cream corn and black beans, and put it in a glass baking dish, so it turned out more likea casserole. the whole family LOVED IT!
15 jun 07 door lid: mommy
|
These tasted great!! I was in need of something other than a salad. I added cherry tomatoes, which tasted great!
14 jun 07 door lid: amandilane
|
I add a tablespoon of balsalmic vinegar to the olive oil and throw veggies on the grill. My usual combo is thick cut zuccini, mushrooms, green beans, and whole peppers.
06 mei 07 door lid: SWoolway
|
You can also add some cauliflower or broccoli, keeps getting better!
23 apr 07 door lid: yllen
|
5 stars!
12 apr 07 door lid: Joyce2
|
Delete salt & pepper and change the heavy olive oil to a spray of EVOO.
27 mrt 07 door lid: csoar
|
|
|
|
|
Beoordeel dit recept
U moet inloggen om dit recept te bekijken. Klik hier om in te loggen.
|
|
|
Zoek Meer Recepten
|
Selecteer op Type Maaltijd
Bijgerechten
Nieuwste Recepten
Vochtig, zacht en heerlijk.
|
Lekker, taai en koolhydraatarm tussendoortje.
|
Lekker en makkelijk recept met veel vezels.
|
Lichtzoete, lekkere en caloriearme snack.
|
|
Recept Toevoegen
Voedingswaarde Overzicht:
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Er zijn 113 calorieën in een portie Roasted Vegetables.
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Calorieën Verdeling: 70% vet, 25% kolhy, 5% eiwit. |
|
Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
Energie
471 kj
6%
113 kcal
Vet
9,26g
13%
Verzadigd Vet
1,293g
6%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
6,578g
Meervoudig Onverzadigd Vet
1,046g
Koolhydraten
7,47g
3%
Suiker
2,41g
3%
Vezels
1,8g
Eiwitten
1,48g
3%
Zout
1,95g
32%
Cholesterol
0mg
Kalium
249mg
12%
Calorieën Verdeling:
Koolhydraat (25%)
Vet (70%)
Eiwitten (5%)
|
|
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën
|