Aan mijn Kookboek Toevoegen
Aan Voedingslogboek
Bevat:
8 portie(s)
Voorbereidingstijd:
30 min
Bereidingstijd:
30 min
Maaltijd type:
Soepen
Beoordeling:
Average FatSecret member ranking Gemiddelde Beoordeling FatSecret Leden
door lid: StopMunching

Roasted Red Pepper and Tomato Basil Bisque

The rich blend of roasted peppers and tomatoes make this soup a treat.

Ingrediënten

Beschrijving

  1. Preheat oven to 450° F (230° C).
  2. Drain juice from whole tomatoes into crock being used to prepare soup.
  3. On large roasting pan, add tomatoes (cut in half) and red peppers (seeded and cut into rough chunks).
  4. Drizzle 3 tablespoons over tomatoes and peppers. Sprinkle minced garlic over tomatoes and peppers. Splash with balsamic and then toss gently to coat all pieces.
  5. Roast for approximately 30 minutes.
  6. Add can of crushed tomatoes and chicken broth to crock with juice drained off the whole tomatoes. Cook at medium heat until roasted vegetables are done. Add contents of entire roasting pan, yummy juices and sweet delicious vegetavles.
  7. Once flavors marry, add parmesan cheese and cream. Using immersion mixer or blender, puree the soup to creamy consistency.
  8. Dish up 1 cup servings and garnish with crumbled feta cheese and sprig of flat leaf Italian parsley.
93 leden hebben dit recept reeds toegevoegd aan hun kookboek.
 

Beoordelingen 
Am I missing where to add tomato/basil paste?
user vote
23 okt 13 door lid: Kpad3300
Though this soup is amazing, I realize that I left out one step in the instructions. Before #6 - Add can of crushed tomatoes and chicken broth to crock or pot w/ they juice you drained off the whole tomatoes. Cook at medium heat until roasted veggies are done. Add contents of entire roasting pan, yummy juices and sweet delicious veggies.
user vote
21 feb 12 door lid: StopMunching

     
 

Beoordeel dit recept



U moet inloggen om dit recept te bekijken. Klik hier om in te loggen.
 

Zoek Meer Recepten

Selecteer op Type Maaltijd

Soepen

Nieuwste Recepten

door lid: elora_
Lekker, zacht en koolhydraatarm recept.
door lid: H!lde
Zacht, smaakvol en gezond. Ideaal als ontbijt of tussendoortje.
door lid: Inkypinky867
Beter dan brood uit de winkel.
door lid: FinnCa
Lekkere gebakken traktatie voor tussendoortje.

Recept Toevoegen

Voedingswaarde Overzicht:

Er zijn 182 calorieën in een portie Roasted Red Pepper and Tomato Basil Bisque.
Calorieën Verdeling: 46% vet, 42% kolhy, 12% eiwit.

Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
per portie
RI*
Energie
763 kj
9%
182 kcal
Vet
10,12g
14%
Verzadigd Vet
3,669g
18%
Onverzadigd Vet
0g
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
5,2g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,691g
Koolhydraten
20,45g
8%
Suiker
5,55g
6%
Vezels
4,5g
Eiwitten
6,04g
12%
Zout
1,57g
26%
Cholesterol
15mg
Kalium
734mg
37%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
9%
van ADH*
(182 cal)
9% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (42%)
 
Vet (46%)
 
Eiwitten (12%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.