Voorbereidingstijd: 10 min
Bereidingstijd: 30 min
Maaltijd type:
Snacks
Ontbijt
Brood en Gebak
Beoordeling:
Gemiddelde Beoordeling FatSecret Leden
|
A filling Italian inspired savoury muffin.
Ingrediënten
Beschrijving
- Preheat oven to 180°C and grease muffin pan with olive oil.
- Add besan flour, polenta, baking powder, and baking soda to a medium size bowl. Mix.
- Chop the butter and rub into the dry mixture until it resembles breadcrumbs.
- Whisk the white vinegar with the milk and leave to stand for 5 minutes.
- Meanwhile halve or quarter the cherry tomatoes, roughly chop the olives, and grate courgette and cheese.
- Whisk the egg into the milk and vinegar mixture, and mix into the dry ingredients. Add the chopped and grated ingredients with the seeds. Mix well.
- Spoon evenly into the muffin pan and bake for 25-30 minutes until golden.
1 leden hebben dit recept reeds toegevoegd aan hun kookboek.
|
|
|
|
|
Beoordeel dit recept
U moet inloggen om dit recept te bekijken. Klik hier om in te loggen.
|
|
|
Zoek Meer Recepten
|
Selecteer op Type Maaltijd
Snacks
Ontbijt
Brood en Gebak
Nieuwste Recepten
Taai, gezond en makkelijk te bereiden.
|
Smakelijk, zacht en caloriearm.
|
Zacht, smaakvol en gezond. Ideaal als ontbijt of tussendoortje.
|
Lekker, makkelijk te maken en caloriearm tussendoortje.
|
|
Recept Toevoegen
Voedingswaarde Overzicht:
|
|
Er zijn 203 calorieën in een portie Cheesy Polenta Muffins.
|
|
Calorieën Verdeling: 58% vet, 29% kolhy, 13% eiwit. |
|
Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
Energie
849 kj
10%
203 kcal
Vet
13,18g
19%
Verzadigd Vet
4,61g
23%
Onverzadigd Vet
0g
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
2,943g
Meervoudig Onverzadigd Vet
1,35g
Koolhydraten
15,12g
6%
Suiker
2,17g
2%
Vezels
1,6g
Eiwitten
6,66g
13%
Zout
0,58g
10%
Cholesterol
32mg
Kalium
259mg
13%
Calorieën Verdeling:
Koolhydraat (29%)
Vet (58%)
Eiwitten (13%)
|
|
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën
|