Aan mijn Kookboek Toevoegen
Aan Voedingslogboek
Bevat:
6 portie(s)
Voorbereidingstijd:
10 min
Bereidingstijd:
1 u
Maaltijd type:
Brood en Gebak
Desserts
Snacks
Beoordeling:
Average FatSecret member ranking Gemiddelde Beoordeling FatSecret Leden
door lid: VicDnepr

Творожно-Яблочная Запеканка

Рецепт для мультиварки.

Ingrediënten

Beschrijving

  1. Творог, яйца, манную крупу, ванилин и сахар смешать в одной чашке. Лучше всего делать это с помощью погружного блендера.
  2. Яблоки очистить и натереть на средней терке.
  3. Соединить тертые яблоки с творожной массой. Перемешать.
  4. Чашу мультиварки смазать сливочным маслом.
  5. Выложить массу.
  6. Закрыть крышку, установить режим "выпечка" на 50 минут.
  7. Вынимать творожную запеканку из мультиварки при помощи корзинки-пароварки.
61 leden hebben dit recept reeds toegevoegd aan hun kookboek.
 


     
 

Beoordeel dit recept



U moet inloggen om dit recept te bekijken. Klik hier om in te loggen.
 

Zoek Meer Recepten

Selecteer op Type Maaltijd

Brood en Gebak Desserts Snacks

Nieuwste Recepten

door lid: FinnCa
Lekkere gebakken traktatie voor tussendoortje.
door lid: Dvdijk
Eenvoudig en licht tussendoortje.
door lid: SamPotters
Taai, gezond en makkelijk te bereiden.
door lid: rebek90
Gezonde en smakelijke noedels die gemakkelijk te maken zijn.

Recept Toevoegen

Voedingswaarde Overzicht:

Er zijn 252 calorieën in een portie Творожно-Яблочная Запеканка.
Calorieën Verdeling: 10% vet, 61% kolhy, 29% eiwit.

Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
per portie
RI*
Energie
1054 kj
13%
252 kcal
Vet
2,96g
4%
Verzadigd Vet
0,692g
3%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
0,846g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,595g
Koolhydraten
39,12g
15%
Suiker
27,35g
30%
Vezels
0,3g
Eiwitten
18,58g
37%
Zout
0,81g
14%
Cholesterol
94mg
Kalium
120mg
6%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
13%
van ADH*
(252 cal)
13% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (61%)
 
Vet (10%)
 
Eiwitten (29%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.