Aan mijn Kookboek Toevoegen
Aan Voedingslogboek
Bevat:
4 portie(s)
Voorbereidingstijd:
10 min
Bereidingstijd:
20 min
Maaltijd type:
Hoofdgerechten
Lunch
Beoordeling:
Average FatSecret member ranking Gemiddelde Beoordeling FatSecret Leden
door lid: Anastasiapple

Курица с Апельсинами

Сочный и необычный вкус.

Ingrediënten

Beschrijving

  1. В миске смешиваем мед и масло. Выжимаем сок апельсина, При желании можно также натереть цедру. Добавляем специи по вкусу.
  2. Куриное филе нарезаем небольшими кусочками, перемешиваем в маринаде и отправляем в холодильник на 30 минут-1 час.
  3. Разогреваем духовку до 200 градусов, курицу выкладываем в жаропрочную форму и отправляем готовиться на 15-20 минут.
123 leden hebben dit recept reeds toegevoegd aan hun kookboek.
 

Beoordelingen 
Необычный вкус, нежная
user vote
19 apr 16 door lid: Надюша1991

     
 

Beoordeel dit recept



U moet inloggen om dit recept te bekijken. Klik hier om in te loggen.
 

Zoek Meer Recepten

Selecteer op Type Maaltijd

Hoofdgerechten Lunch

Nieuwste Recepten

door lid: isavandesande
Romig pastagerecht met spek.
door lid: Leintjevaltaf1975
Smakelijk, zacht en caloriearm.
door lid: rebek90
Gezonde en smakelijke noedels die gemakkelijk te maken zijn.
door lid: FinnCa
Lekkere gebakken traktatie voor tussendoortje.

Recept Toevoegen

Voedingswaarde Overzicht:

Er zijn 82 calorieën in een portie Курица с Апельсинами.
Calorieën Verdeling: 41% vet, 24% kolhy, 34% eiwit.

Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
per portie
RI*
Energie
341 kj
4%
82 kcal
Vet
3,77g
5%
Verzadigd Vet
0,567g
3%
Onverzadigd Vet
0,005g
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
2,556g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,444g
Koolhydraten
4,98g
2%
Suiker
4,4g
5%
Vezels
0,6g
Eiwitten
7,04g
14%
Zout
0,05g
1%
Cholesterol
17mg
Kalium
45mg
2%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
4%
van ADH*
(82 cal)
4% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (25%)
 
Vet (41%)
 
Eiwitten (34%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.