Voedingemiddelen database en calorieteller  
Voedingswaarde
Portiegrootte
1 portie
per portie
RI*
Energie
796 kj
10%
190 kcal
Vet
6,52g
9%
Verzadigd Vet
0,702g
4%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
0,819g
Meervoudig Onverzadigd Vet
3,947g
Koolhydraten
25,9g
10%
Suiker
1,08g
1%
Vezels
5g
Eiwitten
5,95g
12%
Zout
0,39g
7%
Cholesterol
0mg
Kalium
34mg
2%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Laatst bijgewerkt: 12 sep 19 06:16
10%
van ADH*
(190 cal)
10% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (55%)
 
Vet (32%)
 
Eiwitten (13%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
190
Vet
6,52g
Kolhy
25,9g
Eiwit
5,95g
Er zijn 190 calorieën in een portie Datteln-Walnuss Brot.
Calorieën Verdeling: 32% vet, 56% kolhy, 13% eiwit.

Verwante voedingsmiddelen:

Adam's Brot Adam's Brot Dunkel
Mestemacher Walnuss Eiweissbrot
Harry Vital Brot
Bros Melkchocolade Mousse
Bros Bros Puur
Schär Brot-Mix
Adam's Brot Il Mare
Varkenskarbonade (zonder Bot)
Mestemacher Kebab Brot
Bros Bros Puur Mini
Varkenskarbonade (zonder Bot, Mager)
Bros Melk
Gebakken of Geroosterde Bot
Gebakken Bot (Vis)
Bros Melkchocolade
Bros Bubbels
Bros Hemels
Gebakken Gepaneerde Bot
Bros Melk & Wit
Bros Bros Mini
  Bekijk Meer
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 portie(s)
 


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.