Voedingemiddelen database en calorieteller |
|
|
Voedingswaarde
Portiegrootte
1 portie
Energie
103 kj
1%
25 kcal
Vet
0,32g
0%
Verzadigd Vet
0,064g
0%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
0,045g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,173g
Koolhydraten
5,49g
2%
Suiker
2,48g
3%
Vezels
2,8g
Eiwitten
1,18g
2%
Zout
0,01g
0%
Cholesterol
0mg
Kalium
272mg
14%
Laatst bijgewerkt: 23 aug 16 11:29
Calorieën Verdeling:
Koolhydraat (74%)
Vet (10%)
Eiwitten (16%)
|
|
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën
|
|
Voedingswaarde Overzicht:
Cal
25
|
|
Vet
0,32g
|
|
Kolhy
5,49g
|
|
Eiwit
1,18g
|
Er zijn 25 calorieën in een portie Запеченный Баклажан с Помидором и Травами.
|
Calorieën Verdeling: 10% vet, 74% kolhy, 16% eiwit. |
Verwante voedingsmiddelen:
Cottage Cheese (Vetarm, 1% Melkvet, Sodiumvrij)
|
Rundergehakt (5% Vet)
|
Cote a l'os
|
Runder Biefstuk (Mager, 0 cm Vet)
|
Kogelbiefstuk (0 cm Vet)
|
Melk (Mager met Toegevoegde Vitamine A)
|
Melk (Halfvol met Toegevoegde Vitamine A en Eiwitten)
|
Melk (Mager met Toegevoegde Vitamine A en Eiwitten)
|
Cottage Cheese (1% Vet)
|
Melk (2% Vet)
|
Melk (1% Vet)
|
T-Bone Steak (0,5 cm Vet)
|
Kogelbiefstuk (Mager, 0 cm Vet)
|
Rundergehakt (Burger, 5% Vet, Gebraden)
|
Cottage Cheese (2% Vet)
|
1/4 Pounder Cheeseburger
|
Melk (Vetarm met Toegevoegde Vitamine A)
|
Melk (Vetarm met Toegevoegde Vitamine A en Eiwitten)
|
Melk (Halfvol met Toegevoegde Vitamine A)
|
T-Bone Steak (Mager, 0,3 cm Vet, Gebraden)
|
|
Bekijk Meer |
|
|
Voedingsmiddel Zoeken
|
|
|
|
Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.