Voedingemiddelen database en calorieteller  

Stouffer's

Bistro Pizzeria

Voedingswaarde
Portiegrootte
per 1/2 piece (105 g)
per portie
RI*
Energie
962 kj
12%
230 kcal
Vet
9,00g
13%
Verzadigd Vet
9,000g
45%
Onverzadigd Vet
0,400g
Koolhydraten
26,00g
10%
Suiker
5,00g
6%
Vezels
1,0g
Eiwitten
11,00g
22%
Zout
1,10g
18%
Cholesterol
20mg
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 01 feb 11 02:59
12%
van ADH*
(230 cal)
12% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (46%)
 
Vet (35%)
 
Eiwitten (19%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
230
Vet
9g
Kolhy
26g
Eiwit
11g
per 1/2 piece (105 g) bevat 230 calorieën.
Calorieën Verdeling: 35% vet, 45% kolhy, 19% eiwit.

Andere soorten Kaas Pizza:

Kaas Pizza met Groente
Kaas Pizza
Kaas Pizza met Dunne Korst
Kaas Pizza met Dunne Korst, met Groenten
Kaas Pizza met Dikke Korst
  Bekijk Meer Kaas Pizza Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Dr. Oetker Ristorante Piccola Mozzarella
Dr. Oetker Mini Pizza Formaggi
Dr. Oetker La Margherita Con Basilico
AH Verse Pizza BBQ Chicken
Dr. Oetker Ristorante Piccola Salame
AH Gemalen Kaas Voor Pizza


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.