Voedingemiddelen database en calorieteller  
Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
3059 kj
37%
731 kcal
Vet
64,00g
91%
Verzadigd Vet
57,000g
285%
Koolhydraten
23,60g
9%
Suiker
7,40g
8%
Vezels
16,0g
Eiwitten
6,90g
14%
Zout
0,09g
2%
Cholesterol
0mg
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 07 mei 23 03:26
37%
van ADH*
(731 cal)
37% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (13%)
 
Vet (83%)
 
Eiwitten (4%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
731
Vet
64g
Kolhy
23,6g
Eiwit
6,9g
100 g bevat 731 calorieën.
Calorieën Verdeling: 83% vet, 14% kolhy, 4% eiwit.

Verwante Meel van Noberasco:

Kokos Meel
Heel Volkorenbrood
Gebakken Groenten Gepaneerd in Kikkererwten Meel (Pakora)
Soy Sauce
Lijnzaad Heel
Lijnzaad Heel
  Bekijk meer Noberasco Meel Producten

Andere soorten Meel:

Witte Tarwebloem
Witte Bloem
Maïsmeel
Volkorenmeel
  Bekijk Meer Meel Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

AH Bakpoeder
Belbake Wholemeal Wheat Flour
Koopmans Allesbinder
Doves Farm Organic Bloem
La Tua Farina Bloem Voor Verse Pasta
De Notenshop Lupinemeel


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.