Voedingemiddelen database en calorieteller |
|
|
Voedingswaarde
Portiegrootte
1 portie
Energie
533 kj
6%
127 kcal
Vet
1,07g
2%
Verzadigd Vet
0,039g
0%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
0,011g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,038g
Koolhydraten
6,64g
3%
Suiker
1,7g
2%
Vezels
2,6g
Eiwitten
24,64g
49%
Zout
0,08g
1%
Cholesterol
0mg
Kalium
316mg
16%
Laatst bijgewerkt: 30 aug 23 11:08
Calorieën Verdeling:
Koolhydraat (20%)
Vet (7%)
Eiwitten (73%)
|
|
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën
|
|
Voedingswaarde Overzicht:
Cal
127
|
|
Vet
1,07g
|
|
Kolhy
6,64g
|
|
Eiwit
24,64g
|
Er zijn 127 calorieën in een portie Брокколи с креветками.
|
Calorieën Verdeling: 7% vet, 20% kolhy, 73% eiwit. |
Verwante voedingsmiddelen:
U heeft gezocht naar Брокколи с креветками. bedoeld u:
Cottage Cheese (Vetarm, 1% Melkvet, Sodiumvrij)
|
Melk (Halfvol met Toegevoegde Vitamine A en Eiwitten)
|
Runder Biefstuk (Mager, 0 cm Vet)
|
Cote a l'os
|
Rundergehakt (5% Vet)
|
Rundergehakt (Burger, 5% Vet, Gebraden)
|
Cottage Cheese (1% Vet)
|
T-Bone Steak (Mager, 0,3 cm Vet, Gebraden)
|
Melk (Mager met Toegevoegde Vitamine A)
|
Melk (Vetarm met Toegevoegde Vitamine A en Eiwitten)
|
Melk (Mager met Toegevoegde Vitamine A en Eiwitten)
|
1/4 Pounder Cheeseburger
|
Cottage Cheese (2% Vet)
|
Kogelbiefstuk (0 cm Vet)
|
Melk (Halfvol met Toegevoegde Vitamine A)
|
Melk (2% Vet)
|
Kogelbiefstuk (Mager, 0 cm Vet)
|
Melk (Vetarm met Toegevoegde Vitamine A)
|
T-Bone Steak (0,5 cm Vet)
|
Melk (1% Vet)
|
|
Bekijk Meer |
|
|
Voedingsmiddel Zoeken
|
|
|
|
Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.