Voedingemiddelen database en calorieteller |
|
|
Voedingswaarde
Portiegrootte
1 portie
Energie
514 kj
6%
123 kcal
Vet
4,13g
6%
Verzadigd Vet
0,308g
2%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
0,4g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,194g
Koolhydraten
7,14g
3%
Suiker
2,81g
3%
Vezels
0,3g
Eiwitten
14,45g
29%
Zout
0,05g
1%
Cholesterol
37mg
Kalium
25mg
1%
Laatst bijgewerkt: 30 jun 24 01:46
Calorieën Verdeling:
Koolhydraat (23%)
Vet (30%)
Eiwitten (47%)
|
|
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën
|
|
Voedingswaarde Overzicht:
Cal
123
|
|
Vet
4,13g
|
|
Kolhy
7,14g
|
|
Eiwit
14,45g
|
Er zijn 123 calorieën in een portie Запеканка с сахзамом.
|
Calorieën Verdeling: 30% vet, 23% kolhy, 47% eiwit. |
Verwante voedingsmiddelen:
U heeft gezocht naar Запеканка с сахзамом. bedoeld u:
T-Bone Steak (0,5 cm Vet)
|
Rundergehakt (Burger, 5% Vet, Gebraden)
|
Melk (Halfvol met Toegevoegde Vitamine A)
|
Melk (Mager met Toegevoegde Vitamine A en Eiwitten)
|
Kogelbiefstuk (0 cm Vet)
|
Melk (Vetarm met Toegevoegde Vitamine A en Eiwitten)
|
Rundergehakt (5% Vet)
|
Melk (Halfvol met Toegevoegde Vitamine A en Eiwitten)
|
Cottage Cheese (1% Vet)
|
Melk (2% Vet)
|
Cottage Cheese (Vetarm, 1% Melkvet, Sodiumvrij)
|
Cottage Cheese (2% Vet)
|
1/4 Pounder Cheeseburger
|
Melk (Vetarm met Toegevoegde Vitamine A)
|
Cote a l'os
|
Kogelbiefstuk (Mager, 0 cm Vet)
|
T-Bone Steak (Mager, 0,3 cm Vet, Gebraden)
|
Runder Biefstuk (Mager, 0 cm Vet)
|
Melk (Mager met Toegevoegde Vitamine A)
|
Melk (1% Vet)
|
|
Bekijk Meer |
|
|
Voedingsmiddel Zoeken
|
|
|
|
Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.