Voedingemiddelen database en calorieteller  
Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
1745 kj
21%
417 kcal
Vet
44,25g
63%
Verzadigd Vet
26,043g
130%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
12,797g
Meervoudig Onverzadigd Vet
2,537g
Koolhydraten
1,8g
1%
Suiker
0,4g
0%
Vezels
0g
Eiwitten
4,76g
10%
Zout
0,69g
12%
Cholesterol
435mg
Kalium
52mg
3%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Laatst bijgewerkt: 21 aug 07 07:33
21%
van ADH*
(417 cal)
21% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (2%)
 
Vet (94%)
 
Eiwitten (4%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
417
Vet
44,25g
Kolhy
1,8g
Eiwit
4,76g
Hollandaise Sauce (100 g) bevat 417 calorieën.
Calorieën Verdeling: 94% vet, 2% kolhy, 4% eiwit.

Verwante soorten Sauzen:

Appelmoes
Sojasaus
Ketchup
Olijfolie
Salsa
  Bekijk Meer Sauzen Voedingswaarde Informatie

Zie ook:

Thomy Hollandaise Saus
La Morena Chipotle Sauce
McEnnedy Hamburger Sauce
Go Tan Sriracha Sauce
Go Tan Loempia Sauce
  Bekijk Meer
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Starbucks Caramel Sauce
Domino's Pizza Mayonaise Saus
Kaythode Koriander Limoen Aioli
Kokki Djawa Babi Ketjap
Van Wijngaarden Pesto Mayonaise
Van Wijngaarden Zaanse Curry Ketchup


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.