Voedingemiddelen database en calorieteller  

Beef Tripe

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
356 kj
4%
85 kcal
Vet
3,69g
5%
Verzadigd Vet
1,291g
6%
Onverzadigd Vet
0,15g
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
1,533g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,18g
Koolhydraten
0g
0%
Suiker
0g
0%
Vezels
0g
Eiwitten
12,07g
24%
Zout
0,24g
4%
Cholesterol
122mg
Kalium
67mg
3%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Laatst bijgewerkt: 04 feb 08 05:07
4%
van ADH*
(85 cal)
4% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (0%)
 
Vet (41%)
 
Eiwitten (59%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
85
Vet
3,69g
Kolhy
0g
Eiwit
12,07g
Beef Tripe (100 g) bevat 85 calorieën.
Calorieën Verdeling: 41% vet, 0% kolhy, 59% eiwit.

Verwante soorten Rundvlees:

Rosbief
Biefstuk
Gemarineerd Rundvlees
Mager Rundergehakt
Rundvlees
Rundergehakt
  Bekijk Meer Rundvlees Voedingswaarde Informatie

Zie ook:

Jack Link's Beef Bar
Hoogvliet Corned Beef
Subway Beef
Knorr Beef Chimichurri
Aldi Beef Cevapcici
  Bekijk Meer
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Kaythode Rundvleesstoofpot met Rode Kool
AH Kebabspies
AH Basic Runder Kipgehakt
AH Runderkipgehakt
AH Rundersteak a La Minute Black Pepper
Jumbo Sukadelap in Jus


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.