Voedingemiddelen database en calorieteller  

Pork Liver

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
561 kj
7%
134 kcal
Vet
3,65g
5%
Verzadigd Vet
1,17g
6%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
0,52g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,87g
Koolhydraten
2,47g
1%
Suiker
-
Vezels
0g
Eiwitten
21,39g
43%
Zout
0,22g
4%
Cholesterol
301mg
Kalium
273mg
14%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Laatst bijgewerkt: 04 feb 08 05:07
7%
van ADH*
(134 cal)
7% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (7%)
 
Vet (26%)
 
Eiwitten (67%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
134
Vet
3,65g
Kolhy
2,47g
Eiwit
21,39g
Pork Liver (100 g) bevat 134 calorieën.
Calorieën Verdeling: 26% vet, 8% kolhy, 67% eiwit.

Verwante soorten Varkensvlees:

Varkenskarbonade
Varkenslende (Filet)
Varkensgehakt
Varkensvlees
Spareribs
Varkensgebraad
  Bekijk Meer Varkensvlees Voedingswaarde Informatie

Zie ook:

Rundvlees Lever- of Boterhamworst
Ajinomoto Gyoza Pork
AH Pork Belly
Lidl Pork Gyoza
McEnnedy Pulled Pork
  Bekijk Meer
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Kaythode Wokgroente met Varkenshaas
AH Rib Carbonade
Dirk Meesterlijke Ham
Jumbo Pain D’Ardenne
Dekamarkt Varkensfiletlap
Boni VARKENSHAAS


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.