Voedingemiddelen database en calorieteller  

1/4 eetl.

Vissaus

Voedingswaarde
Portiegrootte
1/4 eetl.
per portie
RI*
Energie
7 kj
0%
2 kcal
Vet
0g
0%
Verzadigd Vet
0g
0%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
0g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0g
Koolhydraten
0,16g
0%
Suiker
0,16g
0%
Vezels
0g
Eiwitten
0,23g
0%
Zout
0,87g
14%
Cholesterol
0mg
Kalium
13mg
1%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Laatst bijgewerkt: 04 feb 08 05:07
< 1%
van ADH*
(2 cal)
0% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (42%)
 
Vet (0%)
 
Eiwitten (58%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
2
Vet
0g
Kolhy
0,16g
Eiwit
0,23g
Vissaus (1/4 eetl.) bevat 2 calorieën.
Calorieën Verdeling: 0% vet, 42% kolhy, 58% eiwit.

Veel voorkomende porties:

Portiegrootte Calorieën
1 eetl. 6
100 ml 34
100 g 35

Verwante soorten Sauzen:

Olijfolie
Salsa
Ketchup
Sojasaus
Appelmoes
  Bekijk Meer Sauzen Voedingswaarde Informatie

Zie ook:

AH Thaise Vissaus
Go Tan Vissaus
Koh Thai Vissaus
Hello Fresh Vissaus
Knorr Vissaus
  Bekijk Meer
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

AH Mango Chutney
Kania Chinese Style Zoetzuur
PICNIC Verse Groene Pesto
Vitasia Oyster Sauce
Van Wijngaarden Zaanse Curry Ketchup
Domino's Pizza Honing Mosterd Saus


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.