Voedingemiddelen database en calorieteller  
Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
1799 kj
22%
430 kcal
Vet
36,00g
51%
Verzadigd Vet
14,400g
72%
Koolhydraten
2,50g
1%
Suiker
2,50g
3%
Eiwitten
24,00g
48%
Zout
11,25g
188%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 24 feb 19 09:55
22%
van ADH*
(430 cal)
22% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (3%)
 
Vet (75%)
 
Eiwitten (22%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
430
Vet
36g
Kolhy
2,5g
Eiwit
24g
100 g bevat 430 calorieën.
Calorieën Verdeling: 75% vet, 2% kolhy, 22% eiwit.

Verwante Worsten van ARGAL:

Chorizo Doux

Andere soorten Worsten:

Worst
Verse Varkensworst
Italiaanse Worst
Kip Worst
Kalkoen Worst
  Bekijk Meer Worsten Voedingswaarde Informatie

Andere soorten Varkensvlees:

Varkensgebraad
Varkensvlees
Varkenslende (Filet)
Varkenskarbonade
Varkensgehakt
Spareribs
  Bekijk Meer Varkensvlees Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Aldi Iberico Fuet
AH Plantaardige BBQ Worst Sweet Chilli
Aldi BBQ Worst Garlic
Streeckgenoten Woenselse Berliner
AH Mini Caba Nossi
Kaythode Bratwurst met Zuurkool


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.