Voedingemiddelen database en calorieteller  
Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
640 kj
8%
153 kcal
Vet
6,80g
10%
Verzadigd Vet
1,300g
7%
Koolhydraten
9,70g
4%
Suiker
6,90g
8%
Vezels
5,7g
Eiwitten
10,40g
21%
Zout
0,91g
15%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 09 sep 24 07:45
8%
van ADH*
(153 cal)
8% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (28%)
 
Vet (43%)
 
Eiwitten (29%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
153
Vet
6,8g
Kolhy
9,7g
Eiwit
10,4g
100 g bevat 153 calorieën.
Calorieën Verdeling: 43% vet, 27% kolhy, 29% eiwit.

Meer producten van Chef Select:

Quinoa Noten Salade
Macaroni Bolognese
Panini Kip Pesto
Quiche Prei en Spek
Aardappel Gratin
  Bekijk alle Chef Select Producten

Andere soorten Bonen:

Witte Bonen in Tomatensaus
Rode Kidneybonen (uit Blik)
Zwarte Bonen
Sperziebonen
Groene Snijbonen
  Bekijk Meer Bonen Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Bonduelle Adzuki Bonen
All Seasons Haricots Verts
Boon Kidneybonen in Chilisaus
El Tequito Chilli Con Pollo
All Seasons Groene Groentepan
Duru Witte Bonen


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.