Voedingemiddelen database en calorieteller  

Plus

Quiche Spinazie en Zalm

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
632 kj
8%
151 kcal
Vet
7,33g
10%
Verzadigd Vet
4,010g
20%
Koolhydraten
12,93g
5%
Suiker
1,02g
1%
Vezels
1,1g
Eiwitten
7,70g
15%
Zout
0,86g
14%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 24 jul 24 12:02
8%
van ADH*
(151 cal)
8% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (35%)
 
Vet (44%)
 
Eiwitten (21%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
151
Vet
7,33g
Kolhy
12,93g
Eiwit
7,7g
100 g bevat 151 calorieën.
Calorieën Verdeling: 44% vet, 35% kolhy, 21% eiwit.

Meer producten van Plus:

Spaghetti Bolognese
Champignons
Doperwten en Wortelen
Pitabroodjes
Kaiser Broodjes Wit
  Bekijk alle Plus Producten

Andere soorten Quiche:

Broccoliquiche
Vegetarische Spinazie Quiche
Vegetarische Kaas Quiche
Quiche met Vlees of Vis
  Bekijk Meer Quiche Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

AH Quiche met Prei en Gerookte Zalm
Hello Fresh Quiche met Broccoli en Oude Kaas
Marqt Rendang Pie
Jumbo Quiche Ham & Prei
AH Pie Pulled Pork
AH Quiche Courgette Walnoot


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.