Aan mijn Kookboek Toevoegen
Aan Voedingslogboek
Bevat:
1 portie(s)
Voorbereidingstijd:
20 min
Bereidingstijd:
20 min
Maaltijd type:
Hoofdgerechten
Beoordeling:
Average FatSecret member ranking Gemiddelde Beoordeling FatSecret Leden
door lid: Anja174

Zalm met Sesamzaad

Zalm met groenten.

Ingrediënten

Beschrijving

  1. Strooi de sesamzaadjes op een boordje en druk de zalm hierin, zodat de zaadjes op de zalm blijven kleven.
  2. Verhit een halve eetlepel olijfolie in een pan en bak de zalm op een laag vuur ongeveer 3 minuten aan beide kanten totdat de zalm gaar is. Haal de zalm van het vuur, maar houdt hem wel warm.
  3. Verhit de rest van de olijfolie in de pan en roerbak de groenten ongeveer 4 minuten. Besprenkel de groenten met sojasaus.
33 leden hebben dit recept reeds toegevoegd aan hun kookboek.
 


     
 

Beoordeel dit recept



U moet inloggen om dit recept te bekijken. Klik hier om in te loggen.
 

Zoek Meer Recepten

Selecteer op Type Maaltijd

Hoofdgerechten

Nieuwste Recepten

door lid: sachagoerke
Dit gezonde recept is perfect voor je ontbijt of tussendoortje.
door lid: Toedeloesje
Zacht, lekker en een caloriearm tussendoortje.
door lid: femvandermeijden
Eenvoudig en gemakkelijk recept.
door lid: SamPotters
Taai, gezond en makkelijk te bereiden.

Recept Toevoegen

Voedingswaarde Overzicht:

Er zijn 537 calorieën in een portie Zalm met Sesamzaad.
Calorieën Verdeling: 58% vet, 22% kolhy, 20% eiwit.

Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
per portie
RI*
Energie
2247 kj
27%
537 kcal
Vet
36,02g
51%
Verzadigd Vet
5,662g
28%
Onverzadigd Vet
14g
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
11,588g
Meervoudig Onverzadigd Vet
3,876g
Koolhydraten
31,1g
12%
Suiker
12,93g
14%
Vezels
9,7g
Eiwitten
28,38g
57%
Zout
2,52g
42%
Cholesterol
0mg
Kalium
1217mg
61%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
27%
van ADH*
(537 cal)
27% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (22%)
 
Vet (58%)
 
Eiwitten (20%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.