renee236's Logboek, 06 feb 19

Even een vraagje: ik merk dat ik best wel veel “honger” heb gedurende de dag. Hierdoor kom ik toch veel in de verleiding om te snaaien. Als ik eenmaal begin gaat het helemaal los... 🤭

Ik ontbijt vaak met magere kwark met muesli of een stuk fruit erdoor. Tussendoortje een stukje zero peijnenburg plakje, en als lunch vaak crackers of twee sneetjes brood. Avond eten ligt er altijd een beetje aan omdat ik nog thuis woon en mijn ouders koken.

Iemand tips? Of doe ik iets fout? Want ik vind het zo zonde om te snaaien! Als ik dan 1 “fout” dingetje heb gepakt denk ik meteen oh nu maakt het al niet meer uit en kan ik zo de hele kast leeg eten.

Bekijk Dieet Kalender, 06 februari 2019:
396 kcal Vet: 13,50g | Eiwit: 18,60g | Kolhy: 47,10g.   Ontbijt: Jumbo Pindakaas , Aldi Gegrilde Kipfilet, AH Komkommer, Jogging Smeerkaas Naturel 20+, Lidl Knäckebröd Pompoenpit. meer...

   Ondersteun   

Reacties 
Hoi! Ik had (en af en toe nog steeds) daar ook last van. Wat mij persoonlijk helpt is een klein beetje lijnzaad door mijn ontbijt, dan rond 12 uur de helft van mijn lunch (bv 1 sneetje brood) en dan rond 3 uur de andere helft. Dan avondeten en als snacks ofwel magere kwark met fruit (net als jij, maar dan met lijnzaad erdoorheen), of een bolletje goed bezig havermoutreep. Daarnaast eet ik alles volkoren (brood/pasta/rijst), dat wil ook wel helpen.  
07 feb 19 door lid: trainingbutterfly
misschien kiezen voor andere producten? Ik heb ook altijd eerder honger als ik een boterham eet.. dit doe ik alleen als ik werk.. daar is toch naast mijn meegenomen producten niks anders te snaaien. Als ik thuis ben ik eet ik voor de lunch vaak tonijn, advocado, een salade, groenteomelet.. maar volgens mij eet ik ook veel meer als jou.. ik eet op mijn werk als lunch alleen al 2 boterhammen, een klein krentebolletje + een bakje kwark/alpro soya 150g met 15 gram muesli.. ik sport 4x in de week en naast mijn werk beweeg ik ook veel.. ik eet tussen de 1500/2000 calorieën per dag (ligt eraan wat ik verbrand heb) als ik honger heb hou ik het niet vol.. 
07 feb 19 door lid: Biancano1984
wat bij mij helpt is tussendoor een gekookt ei te eten of klein bakje magere kwark , dat vult lekker en helpt met honger gevoel . maar ieder lichaam is anders en kan andere voedingsgebied ten hebben. in de ochtend eet ik standaard havermout pap , kan ik de hele ochtend op vooruit . succes met het vinden wat jou helpt om minder trek te krijgen. 
07 feb 19 door lid: peetjeuitberkel

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


renee236's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.