Aan mijn Kookboek Toevoegen
Aan Voedingslogboek
Bevat:
5 portie(s)
Voorbereidingstijd:
30 min
Bereidingstijd:
30 min
Maaltijd type:
Hoofdgerechten
Lunch
Beoordeling:
Average FatSecret member ranking Gemiddelde Beoordeling FatSecret Leden
door lid: RadarContact

Mushroom Ravioli with Diced Chicken Breast

A simple pasta dish of chicken and mushrooms that is sure to warm you.

Ingrediënten

Beschrijving

  1. Dice chicken and onions. Season as necessary. Sauté with olive oil in very large chicken-fryer pan or 6 qt pot until done.
  2. Add pasta sauce and drained mushrooms to chicken and onions and heat through.
  3. Cook pasta as directed. Drain.
  4. Mix ravioli into pasta sauce mixture. Let sit 10 minutes.
  5. Top with a little shaved parmesan if desired. Enjoy.
33 leden hebben dit recept reeds toegevoegd aan hun kookboek.
 


     
 

Beoordeel dit recept



U moet inloggen om dit recept te bekijken. Klik hier om in te loggen.
 

Zoek Meer Recepten

Selecteer op Type Maaltijd

Hoofdgerechten Lunch

Nieuwste Recepten

door lid: bohan17
Snel, gemakkelijk en heerlijk dessert.
door lid: SamPotters
Taai, gezond en makkelijk te bereiden.
door lid: joycebe2012
Lekker en makkelijk recept met veel vezels.
door lid: Toedeloesje
Zacht, lekker en een caloriearm tussendoortje.

Recept Toevoegen

Voedingswaarde Overzicht:

Er zijn 492 calorieën in een portie Mushroom Ravioli with Diced Chicken Breast.
Calorieën Verdeling: 24% vet, 40% kolhy, 36% eiwit.

Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
per portie
RI*
Energie
2058 kj
25%
492 kcal
Vet
13,12g
19%
Verzadigd Vet
3,008g
15%
Onverzadigd Vet
0g
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
3,4g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,4g
Koolhydraten
48,63g
19%
Suiker
8,85g
10%
Vezels
6,5g
Eiwitten
44,65g
89%
Zout
3,25g
54%
Cholesterol
143mg
Kalium
13mg
1%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
25%
van ADH*
(492 cal)
25% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (40%)
 
Vet (24%)
 
Eiwitten (36%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.