Aan mijn Kookboek Toevoegen
Aan Voedingslogboek
Bevat:
8 portie(s)
Voorbereidingstijd:
10 min
Bereidingstijd:
15 min
Maaltijd type:
Soepen
Lunch
Beoordeling:
Average FatSecret member ranking Gemiddelde Beoordeling FatSecret Leden
door lid: norma174

Морковный Крем-суп

Яркий, вкусный и легкий овощной суп.

Ingrediënten

Beschrijving

  1. Морковь и лук мелко нарезать и обжарить на растительном масле. Затем измельчить в блендере до однородности.
  2. Муку обжарить на сухой сковороде до золотистого цвета. Влить молоко. Постоянно помешивая варить соус в течении 5 минут.
  3. Морковное пюре залить бульоном и довести до кипения. Варить 5-7 минут. Добавить соус, соль и специи. Варить еще 5 минут.
  4. Готовое блюдо украсить зеленью.
108 leden hebben dit recept reeds toegevoegd aan hun kookboek.
 


     
 

Beoordeel dit recept



U moet inloggen om dit recept te bekijken. Klik hier om in te loggen.
 

Zoek Meer Recepten

Selecteer op Type Maaltijd

Soepen Lunch

Nieuwste Recepten

door lid: FinnCa
Lekkere gebakken traktatie voor tussendoortje.
door lid: sterre<3
Ideaal als gezonde snack of ontbijtoptie, met de heerlijke smaak van havermout en de zoetheid van bananen.
door lid: rebek90
Gezonde en smakelijke noedels die gemakkelijk te maken zijn.
door lid: Leintjevaltaf1975
Smakelijk, zacht en caloriearm.

Recept Toevoegen

Voedingswaarde Overzicht:

Er zijn 117 calorieën in een portie Морковный Крем-суп.
Calorieën Verdeling: 50% vet, 40% kolhy, 11% eiwit.

Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
per portie
RI*
Energie
491 kj
6%
117 kcal
Vet
6,66g
10%
Verzadigd Vet
1,476g
7%
Onverzadigd Vet
0g
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
2,109g
Meervoudig Onverzadigd Vet
2,697g
Koolhydraten
11,99g
5%
Suiker
7g
8%
Vezels
2,2g
Eiwitten
3,22g
6%
Zout
0,76g
13%
Cholesterol
4mg
Kalium
352mg
18%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
6%
van ADH*
(117 cal)
6% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (39%)
 
Vet (50%)
 
Eiwitten (11%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.