Maaltijd type:
Bijgerechten
Desserts
Beoordeling:
Gemiddelde Beoordeling FatSecret Leden
|
Each apple becomes its own dish.
Ingrediënten
Beschrijving
- In a bowl combine all the dry ingredients and diced butter. Rub mixture briskly between finger tips until it forms small moist clumps in a loose sandy mixture.
- Refrigerate while preparing the apples.
- Cut a small layer off the bottom of each apple to create a flat, stable bottom surface.
- With a small paring knife, cut a cylindrical cone out of the top of the apple, moving about 1" outside of the core, similar to removing the top of a pumpkin when carving a Jack O'Lantern.
- Remove the top and discard. With a melon baller or a teaspoon, remove the remaining core and seeds taking care not to puncture the base of the apple.
- Place apples on a baking sheet or pie dish and fill each center with a teaspoon of honey. Spoon in mixture, packing lightly until heaped and overflowing over sides of the apples.
- Bake in oven at 350 °F (175 °C) on the top or middle rack for 40 minutes or until filling is golden brown and the tip of a paring knife can be inserted into the side of the apple with little or no resistance.
- Let apples stand for 10 minutes before serving.
24 leden hebben dit recept reeds toegevoegd aan hun kookboek.
|
Beoordelingen
I don't think is was put here for Atkins dieters!
02 dec 09 door lid: Keri15
|
lets see, sugar, apples?? Not good for induction and definitely no atkins with teh sugar
02 dec 09 door lid: carbcount
|
|
|
|
|
Beoordeel dit recept
U moet inloggen om dit recept te bekijken. Klik hier om in te loggen.
|
|
|
Zoek Meer Recepten
|
Selecteer op Type Maaltijd
Bijgerechten
Desserts
Nieuwste Recepten
Een stevige en voedzame kippensoep met taugé.
|
Zacht, lekker en een caloriearm tussendoortje.
|
Gezonde en smakelijke noedels die gemakkelijk te maken zijn.
|
Smakelijk, zacht en caloriearm.
|
|
Recept Toevoegen
Voedingswaarde Overzicht:
|
|
Er zijn 604 calorieën in een portie Individual Apple Crisp.
|
|
Calorieën Verdeling: 34% vet, 62% kolhy, 4% eiwit. |
|
Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
Energie
2526 kj
30%
604 kcal
Vet
24,77g
35%
Verzadigd Vet
14,849g
74%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
6,398g
Meervoudig Onverzadigd Vet
1,558g
Koolhydraten
101,09g
39%
Suiker
63,57g
71%
Vezels
8,8g
Eiwitten
6,32g
13%
Zout
0,55g
9%
Cholesterol
61mg
Kalium
496mg
25%
Calorieën Verdeling:
Koolhydraat (62%)
Vet (34%)
Eiwitten (4%)
|
|
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën
|